Holland’s next top model terug op 19 maart

De tweede reeks van het populai- reprogramma Holland’s next top model is vanaf maandag 19 maart te zien bij RTL 5. In dit programma, dat wordt gepresenteerd door Yfke Stürm, wordt gezocht naar het ultieme topmodel. De eerste serie leverde een succesvol topmodel op: Sanne. Zij won niet alleen Holland’s Next Top Model, maar versloeg ook 49 internationale concurrenten in de Ford Super Model Of The World Contest in New York 2007.

Op diezelfde avond start RTL 5 tevens met het nieuwe programma Ex Wives Club (21.30 uur). Hoe pak je de draad weer op na een scheiding? Zin je op wraak of ga je stiekem in een hoekje zitten wegkwijnen? Beroemde ex-vrouwen helpen lotgenoten met een spoedcursus over hun scheidingsleed in Ex Wives Club.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen