Anatomie voor Beginners op herhaling bij Tien

Televisiezender Tien (voorheen Talpa) zal binnenkort het veelbesproken programma Anatomie voor Beginners herhalen. Dat meldt een woordvoerder van de zender. Tien kreeg naar eigen zeggen veel verzoeken om de twee uur durende documentaire opnieuw uit te zenden. Gedurende twee weken wordt het programma van maandag tot en met donderdag om 22.30 uur uitgezonden, in acht delen van een half uur. De eerste aflevering is maandag 29 januari te zien, de laatste donderdag 8 februari. Afgelopen zaterdag trok de uitzending 204.000 kijkers.

Na de eerdere uitzending op 6 januari is Tien overspoeld met voornamelijk positieve reacties“, aldus de zegsman. “In verreweg de meeste reacties werd de waardering over het programma geuit (boeiend, leerzaam, interessant), of werd verzocht het programma te herhalen, omdat men het tot hun grote spijt gemist had.

Anatomie voor beginners is oorspronkelijk een programma van de Engelse zender Channel 4. De kijker wordt door de Duitse anatomie professor Gunther von Hagens en de Britse patholoog John A. Lee meegenomen op een educatieve reis door het menselijk lichaam. In het programma is een aantal ontledingen te zien, waarin de vier grote systemen worden behandelt die het leven beheersen: het zenuwstelsel, de ademhaling en bloedcirculatie, de spijsvertering en het voortplantingssysteem.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen