Duizend mensen strijden om startplaats Dancing on Ice

Meer dan duizend personen stonden vanmiddag om 14.00 uur voor de deur van Studio Baarn. Elke Gewone Ne- derlander (GN’er) kon zich vanmiddag aanmelden in de studio in Baarn om daar kans te maken op de veertiende en laatste startplaats in Dancing on Ice. De gehele selectie tot en met de bekendmaking van de winnaar is vanavond vanaf 20.30 uur bij RTL 4 te zien. Gelijktijdig gaan bij SBS 6 vijf BN’ers, waaronder Patty Brard, de strijd aan om de wildcard.

Volgens de televisiezender wordt het een verrassende show. “Hij of zij kan gewoon naast je wonen. Of je kunt hem of haar gewoon in de supermarkt tegenkomen. De kandidaat die het deelnemersveld van het RTL 4-ijsdansspektakel compleet maakt, is geen Bekende Nederlander maar ‘de gewone man of vrouw’ in de straat.

Ook radiozender Caz! mengt zich in de ijsdansoorlog en komt met ‘Stoelendansen op het IJs’. Het vormt de climax van de Sexy Bag-actie die op dit moment bij Caz loopt. “Luisteraars en BN-ers strijden om de allerlaatste felbegeerde designertassen tijdens een weergaloze stoelendansshow op het ijs van de Jaap Eden IJsbanen“, aldus een woordvoerder van Caz. Stoelendansen op het IJs is op vrijdag 19 januari tussen 06.00 en 09.00 uur live te volgen in het programma Môgge Jeroen bij Caz!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen