Romantische herenigingen in All You Need Is Love

De kerstshow van All You Need Is Love zit vanavond weer boordevol romantische herenigingen tussen vele buitenlandse geliefden. Robert ten Brink brengt dit jaar niet alleen met de welbekende liefdesbus verre liefdes bij elkaar. Ook reist hij per privé-jet door Europa om nietsvermoe- dende verliefde koppels onder valse voorwendselen te herenigen. Wendy van Dijk, Froukje de Both en Sylvana Simons verzorgen de opening van de kerstshow, vanavond vanaf 20.00 uur op RTL 4.

Robert ten Brink presenteert de kerstaflevering van All You Need Is Love voor de vijftiende keer. Twee uur lang bezorgt hij tientallen verliefde koppels onvergetelijke feestdagen door hen te herenigen. “De eerlijkheid gebiedt te zeggen, dat wij geen hulpverleningsprogramma zijn, maar amusement maken“, vertelt Robert ten Brink, die tijdens de uitzending ook zelf de microfoon ter hand neemt, in de GPD-bladen. “We maken het programma in de eerste plaats voor de kijkers. We zoeken mensen uit waarmee we een leuk programma kunnen maken en waarbij de slagingskans groot is. Tussen alle brieven zitten gelukkig nog steeds voldoende verzoeken die we wel kunnen inwilligen. Door de strengere regels gebeurt het wel vaker dan voorheen dat wij een borgsom betalen voor mensen die naar Nederland komen.

Ten Brink wil er van overtuigd zijn dat er liefde in het spel is, voordat hij koppels bij elkaar brengt. Als hij overtuigd is, zet hij alles in om de koppels te herenigen. “Dit jaar hebben we een paar dagen de beschikking gehad over een privé-vliegtuig. We hebben iemand uit Veldhoven naar zijn Japanse geliefde gebracht die we naar St. Petersburghebben gehaald.” All You Need Is Love is vanavond te zien op RTL 4. Op Tweede Kerstdag wordt de uitzending herhaald door RTL 7.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen