Muzikale kerstuitzending All You Need Is Love

Presentatrices Wendy van Dijk, Froukje de Both en Sylvana Simons verzorgen aanstaande zondag (24 december) de opening van de jaarlijkse kerstuitzending van All you need is love. Samen met drie grote professionele koren zingen zij een kerstmedley, waarin kersthits als ‘Walking in a winter wonderland’ en ‘So this is Christmas’ verwerkt zijn. Ook All you need-presentator Robert ten Brink zelf neemt de microfoon ter hand om tijdens deze openingsshow mee te zingen.

De twee uur durende kerstshow van All You Need Is Love (20.00 uur) zit weer boordevol romantische herenigingen tussen buitenlandse geliefden. Robert ten Brink brengt dit jaar niet alleen met de welbekende liefdesbus verre liefdes bij elkaar. Ook reist hij per privé-jet door Europa om nietsvermoedende verliefde koppels onder valse voorwendselen te herenigen. Ook het publiek in de studio is niet veilig voor de verrassingen van Ten Brink, want een aantal van de aanwezige gasten brengt de kerstdagen plotseling met zijn of haar geliefde door.

Dit jaar zijn het niet alleen liefdes die overkomen, maar ook familieleden worden herenigd. “De twee uur durende show All You Need Is Love Kerst 2006 zit kortom weer van begin tot eind boordevol met romantiek, emotie en de bijbehorende tranen”, aldus een woordvoerder van RTL 4. In de uitzending is ook een optreden van de populaire zanger Jan Smit te zien. Hij brengt zijn nieuwste hit Cupido ten gehore.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen