2,1 miljoen kijkers voor All you need is love


De kijkcijfers van zondag 24 december 2006 (SKO)

All you need is love kerst 2006 (RTL4, 20:03) – De jaarlijkse kerstspecial van All you need is love werd gisterenavond door 2.098.000 kijkers (madl: 28.1%) bekeken. Daarmee was het liefdesprogramma van Robert ten Brink (foto) de best bekeken uitzending op kerstavond. In All you need is love liet Robert diverse wensen in ver- vulling gaan. Ook de kerstwens van GTST– acteur Christophe Haddad werd vervuld. Hij is dankzij All you need herenigd met zijn Libanese grootmoeder en peetoom.

Robert ten Brink wilde Christophe verrassen met een bezoek van zijn familie. De acteur: “Alles is buiten mij om geregeld. En dat is een hele prestatie, want ik ben iemand die altijd alles doorheeft“, aldus Christophe in De Telegraaf. De verrassing was dan ook groot toen hij op de set van GTST werd opgewacht door een camera- ploeg. “Ze vroegen of ik een filmpje wilde bekijken. Het eerste wat ik zag, was een close-up van mijn grootmoeder. Ik kon niets meer uitbrengen. Zo ontzettend ontroerd was ik. Daarna zag ik naast haar mijn peetoom zitten. Ik zei nog tegen die jongens van de redactie: ‘Wat geweldig dat jullie helemaal naar Beiroet zijn gevlogen!’ Waarop zij reageerden: ‘Weet je waar we dit gefilmd hebben? Op de bank in jouw huis’. Dat had ik dus helemaal niet gezien!” De acteur viel van de ene verbazing in de andere… Zijn oma en oom bleken op dat moment in zijn kleedkamer op hem te wachten.

Sterren dansen op het IJs kerstgala (SBS6, 20:31) – De speciale kerstuitzending van Sterren dansen op het IJs, waarin oud-deelnemers nog eenmaal hun kunsten vertoonden op de ijsvloer, werd op kerstavond door 741.000 kijkers (madl: 9.7%) bekeken. Tijdens de uitzending werden de deelnemers voor de tweede reeks van het ijsdansprogramma bekendgemaakt. Dries Roelvink, Geert Hoes, Kristina Bozilovic, Elle van Rijn, Arend Langenberg en Thomas Berge doen mee aan Sterren dansen op het IJs 2. “We krijgen steeds meer spontane aanmeldingen voor het tweede seizoen Sterren dansen op het ijs, dat in het voorjaar begint“, aldus een woordvoerder van SBS 6 in Televizier. “En niet alleen de mindere goden: ook A-sterren laten via via weten dat ze geïnteresseerd zijn.” De BN’ers moeten voor het dansprogramma twee tot vijf maanden vrij nemen. “Alle deelnemers aan Sterren dansen op het ijs krijgen een goede dans- of weekvergoeding. De sterren moeten hun agenda’s voor enkele maanden vrijmaken en lopen daardoor deals mis. Dat compenseren we, want ze moeten nog wel hun hypotheek kunnen betalen. Maar ze worden er niet rijk van hoor.

Henny’s Kerstflat (EO, Ned2, 20:20) – In Henny’s Kerstflat vierde presentator Henny Huisman gisteren kerst met een hele flat in Culemborg. Henny’s hoop: “Dat met oudjaar iedereen elkaar oliebollen gaat brengen. Dan is mijn missie geslaagd. En het lijkt te lukken. Op de galerijen beginnen mensen zich aan elkaar voor te stellen. In de liften wordt gepraat. Eindelijk, nadat ze al jaren buren waren.” Henny Huisman en zijn vrouw Lia hebben zelf in een flat gewoond, vertelt hij in De Telegraaf. “Ons eerste huis was op de veertiende verdieping, langs de snelweg bij Zaandam. Onvergetelijk. We hadden nauwelijks geld.” Henny kende zijn buren nauwelijks. “In de lift naar de veertiende hield je je mond. Of je er nou met twee of met vier mensen in stond. En dan maar een beetje naar het plafond staren. Ik herinner me wel dat ik wel eens ben gebeld door de onderburen van de dertiende of ik ook zo’n raar ritmisch tikkend geluid hoorde. Ik meteen zeggen dat ik het ook hoorde maar me net zat af te vragen waar het toch vandaan kwam. Terwijl ik in de huiskamer een podium met mijn drumstel had gebouwd om te oefenen. Enfin, ze zeiden tenminste dat het een ritmisch tikkend geluid was.” Henny’s Kerstflat trok gisteren 202.000 kijkers (madl: 2.7%).

De afbeelding “http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/kijkcijfersgroot.JPG
</p>
            </div><!-- .entry__content -->

    <footer class=

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen