SBS 6 brengt Sterren Dansen op het IJs Kerstgala

Diverse oud-kandidaten van de kijkcijfer- hit Sterren Dansen op het IJs binden vanavond op SBS 6 nog eenmaal de schaatsen onder om hun kunsten te vertonen, maar ditmaal op kerstmuziek. Samen met Nance en Gerard Joling blikken ze terug op het succes van het programma, dat eerder dit jaar zelfs uitgroeide tot het best bekeken amuse- mentsprogramma van SBS 6 ooit. Ook juryleden Peter Moorman en Wil Visser zijn vanavond van de partij.

Tijdens het Sterren Dansen op het IJs Kerstgala (20.30 uur, SBS 6) verrichten Peter en Wil zelf een kür. De deelnemers voor dit kerstgala op het ijs zijn Jody Bernal met Katka, Annamarie Thomas met Trevor, Mari van de Ven met Amanda, Klaas Wilting met Victoria, Laura Vlasblom met Chris en tot slot schaatst Hein Vergeer (foto) samen met Maud. Ze vertonen nog eenmaal hun kunsten op bekende kerstnummers als ‘All I Want For Christmas’ van Mariah Carey en ‘Last Christmas’ van Wham.

Tijdens dit speciale kerstprogramma zingt ook presentator Gerard Joling een kerstmedley en hebben de dansers van Holiday On Ice verschillende spectaculaire acts in petto. “Natuurlijk vindt dit alles plaats op een ijsvloer in een prachtig kerstdecor“, aldus een woordvoerder van SBS 6. In het programma worden tot slot enkele nieuwe deelnemers voor de tweede reeks van Sterren Dansen op het IJs aan het publiek voorgesteld. Dit zijn nieuwslezer Arend Langenberg, de jonge volkszanger Thomas Berge, presentatrice Kristina Bozilovic en actrice Elle van Rijn. Inmiddels is ook bekend geworden dat zanger Dries Roelvink en acteur Geert Hoes meedoen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen