Fragment RTL Boulevard hele wereld over

Het fragment van RTL Boulevard waarin acteur Eddie Murphy verklaart niet langer samen te zijn met Mel B is de hele wereld over gegaan. “In al die jaren is het gewoon de eerste keer dat gewoon echt de hele wereld iets opvraagt“, aldus Albert Verlinde. De telefoon stond roodgloeiend bij de redactie van de dagelijkse show- rubriek op RTL 4. “We konden bijna dit programma niet maken, omdat we van alle kanten gebeld werden.

De primeur van RTL Boulevard behaalde zelfs de voorpagina van de populaire Britse krant The Sun. “Dat zijn dus gewoon onze teksten van maandagavond. Internationaal is dat opgepikt. We worden regelmatig genoemd. RTL Boulevard of ‘Dutch TV Show’, vind ik ook leuk”, liet entertainmentdeskundige Verlinde weten.

Oorspronkelijk zou een verslaggever van RTL Boulevard met Eddie Murphy praten over zijn nieuwe film Dramgirls. “De filmmaatschappij is echt in paniek op dit moment, want we gingen daar natuurlijk naartoe voor de film Dreamgirls. Dat is een fantastische film. Maar ja, als Eddie Murphy dit opeens vertelt, dan zenden we dat uit.

Eddie Murphy meldde in de uitzending van RTL Boulevard maandagavond dat hij zelfs niet zeker weet of het kind dat Mel B verwacht, wel van hem is. “We zijn niet meer bij elkaar. En we weten pas na het bloedonderzoek van wie het kind is“, aldus Murphy.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen