Interieurprogramma Stijlloos op NET 5

Erik van der Hoff (foto) presenteert vanaf vanavond het nieuwe interieurprogramma Stijlloos op NET 5 (22.00 uur). In Stijlloos zijn koppels te zien die het niet goed eens kunnen worden over het interieur. In dit programma is er maar één de baas en diegene krijgt de kans het heft eindelijk eens in eigen hand te nemen. De partner wordt weggestuurd en in de tussentijd wordt het interieur omgetoverd naar de wensen van de persoon die zich al die tijd heeft aangepast. Soms op het idiote af.

De persoon die na lang wachten zijn of haar stempel op het interieur mag drukken, wordt daarin bijgestaan door Erik van der Hoff, een stylist en een klusteam die de ideeën vorm zullen geven. De invloed van degene die is weggestuurd wordt beperkt tot een drietal minimale beslissingen. Zo zal hij of zij gedurende de dagen weg drie maal een keuze van Erik voorgelegd krijgen.

Erik van der Hoff is onpartijdig en zal met beide partners meeleven. “Uiteraard zal hij op zijn eigen bekende manier wel zo af en toe de situatie op scherp zetten en zo voor hilarische momenten zorgen”, aldus een woordvoerder van NET 5. “Het Klus- en Stylingteam bestaat uit een enthousiaste stylist en twee tot drie klussers. De styliste zal goed luisteren naar de wensen van de persoon in charge en daar nog een eigen invulling aan geven.” In de eerste aflevering neemt Conchita het heft in handen. Ze voelt zich alles behalve thuis in het zwart-witte interieur van haar vriend Jeff. Ze wil kleur in haar kamer. Maar wat heeft dit voor impact op hun relatie? (Foto: Nick van Ormondt)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen