608.000 kijkers voor Expeditie Robinson finale


De kijkcijfers van maandag 4 december 2006 (SKO)

Expeditie Robinson (Talpa, 21:36) – De 25-jarige Olga is tijdens de live finale van Talpa’s Expeditie Robinson gisterenavond uitgeroepen tot Robinson 2006. De finale van het realityprogramma vond plaats in Brussel. Olga, die vorig jaar werd gekozen tot playmate van het jaar, is model van beroep. Zo prijkte ze al drie keer op de cover van Playboy. “Terugkijkend kan ik wel zeggen dat Expeditie Robinson de perfecte manier is om in vorm te blijven“, aldus Olga in De Telegraaf.

De winnares van Expeditie Robinson vervolgt: “Voor mijn modellenwerk moet ik, om er pal voor een fotoreportage nog een paar kilo’s af te krijgen, wel vaker op water en citroenen leven. Deze afvalmethode kwam goed van pas tijdens de expeditie.” Olga kwam al eerder in het nieuws toen zij boos was weggelopen tijdens de opnames van de talkshow van Robert Jensen. Ze vond dat Jensen teveel de nadruk legde op haar werkzaamheden als Playmate. Olga, die tijdens de opnames inwendig kookte van woede, is na het interview woest opgestapt. Ze wilde Jensen nog wel een advies geven: “Ik zou zeggen; kom eens uit de kast. Dat leeft een stuk makkelijker!” De finale van Expeditie Robinson werd door 608.000 kijkers (madl: 8.8%) bekeken.

RTL Boulevard (RTL4, 18:34) – RTL Boulevard had gisterenavond de wereldprimeur: de Amerikaanse acteur Eddie Murphy en zangeres Mel B. zijn niet langer samen. Volgens Eddie is het zelfs niet zeker of het kind dat Mel verwacht, wel van hem is. “We zijn niet meer bij elkaar. En we weten pas na het bloedonderzoek van wie het kind is“, vertelde Murphy aan een verslaggever van Boulevard. Volgens Boulevard-presentator Albert Verlinde kreeg de verslaggever voorafgaand aan het interview te horen dat Murphy weinig los zou laten. “Maar er werd een grap gemaakt aan het begin, waar Eddy Murphy twee minuten om zat te lachen, maar toen was er dus een goede band met de verslaggever. En hij stelde dus die vraag van Mel B. en toen kwam dit eruit.” Volgens Verlinde trekt deze uitspraak van Eddie Murphy wereldwijde aandacht van pers. “We worden echt gebeld door internationale persbureaus die het allemaal over willen nemen. Dus dat nieuws gaat nu de hele wereld over.” RTL Boulevard werd gisteren door 971.000 kijkers (madl: 19.3%) bekeken bij RTL 4.

Opvolger gezocht (RTL4, 22:52) – Het realityprogramma Opvolger gezocht krijgt een tweede kans. De resterende drie aflevering van het programma met Sylvana Simons zijn sinds gisteren te zien op de late maandagavond van RTL 4. Eind september besloot de zender het programma te staken, na teleurstellende kijkcijfers (554.000 kijkers) op de maandagavond na Crime Scene Investigation. Simons was destijds niet te spreken over het staken van het programma. “Ik heb de hele zomer doorgewerkt. Terwijl heel Nederland vakantie vierde, zat ik op het boerenbedrijf hier en in het café daar“, vertelde de presentatrice toen. Opvolger Gezocht, waarin Simons familiebedrijven helpt met het zoeken naar een opvolger, werd gisteren door 356.000 kijkers (madl: 7.4%) bekeken. NET 5 begon gisteren op de late avond met het herhalen van Desperate Housewives. Vanaf deze week zijn iedere maandag tot en met donderdag afleveringen uit het eerste seizoen van de komedieserie te zien. Desperate Housewives werd gisteren na 22.30 uur door 201.000 kijkers (madl: 3.6%) bekeken.

De afbeelding “http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/kijkcijfersgroot.JPG
</p>
    </div><!-- .entry__content -->

    <footer class=

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen