RTL Nieuws twijfelde lang over Schuurhof in Boulevard

Het RTL Nieuws heeft lang nagedacht over de beslissing om Sandra Schuurhof toestemming te geven om aan te schuiven bij RTL Boulevard. Dat vertelt Schuurhof deze week in Televizier. Ze is nu al ruim een jaar te zien in het showprogramma. “RTL Boulevard wilde me al een tijdje hebben en ik had er meteen oren naar. Maar het RTL Nieuws liet me niet zomaar gaan. Ze wisten niet zeker of ze die kruisbestuiving een goede zaak vonden“, vertelt ze. “Maar nu zijn ze helemaal om.”

Schuurhof ging jarenlang anoniem door het leven, maar dat is sinds RTL Boulevard veranderd. “De kans dat mensen je zien is veel groter. Bij het nieuws ben je niet elke dag een uur in beeld. Meer mensen herkennen me nu. Ze vragen handtekeningen en willen met me op de foto en komen met cadeautjes naar de studio. Dat is raar.

Ze heeft zelfs een stalker gehad. “Ik was de liefde van zijn leven en dat was allemaal gebaseerd op een paar minuten televisie. Het is raar dat mensen je denken te kennen omdat je hun huiskamer binnenkomt. Misschien ben ik wel een ontzettend naar mens. Dat weet zo iemand helemaal niet. En wat moet je ermee? Wie stuurt nou zoiets? Het kan zomaar gekke Henkie zijn.

Toch vindt Schuurhof de aandacht niet vervelend, bekent ze in de Televizier. “Aan de andere kant werk ik natuurlijk niet voor niets bij Boulevard en Wat Vindt Nederland? Dat is toch een bepaalde vorm van ijdelheid. En als daar dan reacties op komen moet ik er ook niet raar van staan te kijken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen