Michael Jackson-imitator woest over televisieshows

Emmanuel De Reyghere (38), de bekendste Michael Jackson-imitator van Vlaanderen, is woedend om de nieuwe talentenjachten van RTL 4 en SBS 6. De twee zenders gaan samen met Vlaamse tv-stations op zoek naar een nieuwe Michael Jackson. De Reyghere is kwaad. “De man is twintig jaar zwart gemaakt en nu gaan ze een stoet onnozelaars op het scherm brengen die misschien nooit fan van hem zijn geweest. Er zal heus wel talent bij zitten, maar ik vind dit echt commerciële uitbuiting.

De bekende Michael Jackson-fan treedt zelf op als look-a-like van de recent overleden poplegende. Dat vindt hij geen commerciële uitbuiting. “Ik doe al twintig jaar optredens rond Michael, maar mijn vergoeding dient hooguit om mijn kostuums te betalen. Dit is anders. Michael draait zich om in zijn graf“, vertelt hij in Het Nieuwsblad.

De televisieshows Mijn Naam Is Michael (RTL4/VTM) als Move Like Michael Jackson (SBS6/VT4) zijn in het voorjaar van 2010 te zien op televisie. In tegenstelling tot SBS 6 zoekt RTL 4 naast een uitstekende danser ook een heel goede zanger.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen