Gastreporters in nieuw seizoen TV Show op Reis

Ivo Niehe begint vanavond aan het 27ste seizoen van de Tros TV Show op reis. Om het programma voor de kijker fris te houden, heeft Ivo zijn goed bekeken programma enigszins vernieuwd. “Dit seizoen introduceren we bijvoorbeeld de gastreporters, bekende (inter)nationale mensen die in TV Show-stijl een portret maken van hun idool“, vertelt Niehe. “Dat kunnen beroemdheden zijn of juist onbekende personen.” In de eerste afle- vering van de TV Show is de presentator thuis bij Sonja Bakker.

De koningin van ‘Het Ideale Gewicht’ vertelt over haar twee miljoen verkochte boeken en de kritiek op haar eetmethode. Ook maakt de kijker kennis met Sonja Bakkers echtgenoot Koen die de marketing in Duitsland voorbereidt.

Verder praat Ivo Niehe met topmodel Doutzen Kroes. Twee jaar geleden stuurde de nu 22-jarige Friese HAVO-scholiere een vakantiefoto naar een modellenbureau en nu behoort ze bij de meest gevraagde topmodellen van de wereld.

En eindelijk de waarheid over de Vlaamse presentator die, tijdens een serieus gesprek met een doodzieke patiënt, onbedaarlijk in de lach schoot. Tot in Amerika is het bewuste fragment uitgezonden. Maar is het nu waar of niet?

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen