Bekende mannen met billen bloot in Ranking the Stars

Het BNN-programma Ranking the Stars is terug. Deze keer is het de beurt aan tien bekende mannen om het achterste van hun tong te laten zien. “Het was allemaal heel erg steriotype“, vertelt Giel Beelen, één van de bekende mannen in Ranking the Stars, in Boulevard. “Xander de Buisonjé gaat altijd vreemd, had alles met seks. En bij Winston Gerschtano- witz had het met geld te maken en rijke ouders.” Presentator Paul de Leeuw heeft er zin in: “De kippen zijn vervangen door haantjes.

Vorig jaar maakten bekende vrouwen het elkaar moeilijk in Ranking the Stars. Dit jaar moet Paul de Leeuw bekende mannen in bedwang houden. Zij moeten elkaar in lijstjes zetten en als dat lijstje overeenkomt met het lijstje dat is opgesteld door 100 vrouwen, verdienen zij punten. Ondertussen leren we de mannen veel beter kennen, want elke plaats op de lijst moet worden gemotiveerd. “Dat is lastig, want wie zet je op plaats tien, wie op plaats één en hoe leg je uit waarom je dat doet?“, aldus BNN.

De vragen die de deelnemers krijgen voorgelegd zijn zeer divers: van ‘Aan wie zou je als eerste je nier afstaan?’ tot ‘Wie verdient het meest?’ en ‘Wie heeft de meeste bi-seksuele trekjes?’. Ook komen volgens BNN opzienbarende uitspraken voorbij. Een zegsvrouw van de jongerenomroep somt op: “‘Ik heb slechts twee meisjes gehad in mijn hele leven…’, ‘Nu kan ik natuurlijk niet meer stelen, maar vroeger deed ik het graag’, ‘Ik ben een enorme jankerd’ en ‘Ik doe het iedere dag met mezelf!’ Een greep uit de opzienbarende uitspraken die de BN’ers op televisie doen.

Giel Beelen keek vorig jaar ook naar de vrouwenversie. “Wat ik altijd geinig vond aan die vrouwenversie was dat het echt van die steekjes waren en mannen zijn minder subtiel. Ja, leuker? Anders, in ieder geval.

Volgens kandidaat Jeroen Kijk in de Vegte maakte Henk-Jan Smits een stomme fout tijdens de opnames. “Ja, Henk-Jan werd amicaal bedoeld steeds Henk genoemd, waar hij van baalde“, vertelt Kijk in de Vegte. “Hij zei: ‘Ik heet geen Henk, ik heet Henk-Jan’. Dat moet je natuurlijk niet zeggen als je in dat gezelschap zit, want vanaf dat moment was het natuurlijk voor iedereen Henk, ha ha.”

Naast Giel Beelen, Xander de Buisonjé, Winston Gerschtanowitz, Jeroen Kijk in de Vegte en Henkjan Smits doen ook Jan Smit, Ruud de Wild, Beau van Erven Dorens, Filemon Wesselink en Jamai Loman mee aan het programma.

Ranking the Stars is om 20.25 uur te zien op Nederland 3. (Foto: Anne Timmer)

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen