Sander Lantinga laat neushaar staan vanwege corona

Sander Lantinga heeft besloten om zijn neushaar voorlopig niet bij te snoeien. Hij denkt dat de beharing in zijn neus het coronavirus kan tegenhouden. Dat heeft de presentator laten weten in zijn show op Radio 538. Normaal gesproken houdt Lantinga zijn neushaar periodiek bij. “Ik heb een neushaartrimmertje om af en toe als ze echt lang zijn bij te houden“, zegt de Talpa Radio-presentator. “Corona doet geen gekke dingen met mij, behalve één ding: dat ik mijn neushaar heb laten staan.”

Lantinga benadrukt dat het geen grap is. Hij heeft zijn neushaar met een specifieke reden laten staan. “Niet gewoon om te kijken of lang ook leuk staat, maar ik dacht: áls er bacillen in de lucht hangen, dan worden ze opgevangen door de neusharen.”

De wildgroei in Lantinga’s neus moet er dus voor zorgen dat de radio-dj niet in aanraking kan komen met het gevreesde coronavirus. Hij denkt dat de virusdeeltjes nu niet door zijn neus heen kunnen. “Dan komen ze niet in m’n longen.”

Verder heeft hij geen specifieke maatregelen genomen om zich te beschermen tegen het coronavirus. “Dat was het enige rare wat corona met mij heeft gedaan.”

Foto: Talpa Radio

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen