NPO 1 zet Anita Witzier op vroegere Jos Brink-show

Geplaatst op wo 20 mei 2020 om 10:10

NPO 1 schotelt de kijker deze zomer zes weken lang Anita Witzier voor op de zaterdagavond. Ze blaast de show TV Toppers nieuw leven in, die Jos Brink van 2004 tot en met 2007 presenteerde. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Witzier duikt in elke aflevering van TV Toppers samen met twee bekende tv-sterren, die min of meer uit dezelfde hoek komen maar van twee verschillende generaties zijn, in de rijke 70-jarige televisiegeschiedenis van de publieke omroep.

De gasten nemen bijzondere fragmenten mee die hen persoonlijk raakten en altijd zijn bijgebleven. “Wie zijn hun televisiehelden, welke beelden hebben een grote indruk gemaakt?

Een vast panel bestaande uit ‘Nederlandse tv-toppers’ kijkt live mee en heeft bij elk fragment een eigen verhaal. “Juist in deze tijden waarin we meer tijd met elkaar doorbrengen is het bijzonder om met je partner of gezin vanaf de bank mee te gaan in een reis door onze geweldige televisiegeschiedenis”, aldus Anita Witzier.

Iedereen heeft wel zijn eigen favoriete fragmenten en het zal voor de kijkers een mooie ‘trip down memory lane’ worden. Van de eerste zwart-wit beelden uit de jaren ’50 tot aan de haarscherpe beelden van nu. Ik ben reuze benieuwd naar de verhalen van mijn gasten over hun tv-momenten.

De eerste aflevering van TV Toppers is op zaterdag 18 juli om 20.30 uur op NPO 1.

Foto: KRO-NCRV
13 Reacties op “NPO 1 zet Anita Witzier op vroegere Jos Brink-show”


 1. Tycho Graagnat

  Anita al zo’n 20, 30 op tv. Een mooie vrouw, prettig om naar te kijken en luisteren. Altijd weer top.
  Zeer empatisch ook. Go Anita, go.

 2. Huismaker

  Zie dat RTL hier op een tv. Ze behandelen ons echt als achterlijke kleine kinderen. We zijn volgens hen heel braaf geweest en daarom mogen we een ijsje halen. Uiteraard wel eerst onze handjes wassen.
  Daarna snel een liedje zingen en op straat kleuren.
  In wat voor maatschappij zijn we beland ?
  Worden we zo als kinderen behandeld door onze media ?

 3. Sabine

  Wordt vast een succes!

 4. Linde

  Moet dat nou, een panel?

 5. Sender

  @Huismaker,

  Ik schreef woorden van gelijke strekking vanmorgen. Natuurlijk is het een infantiele manier om mensen toe te spreken als pers. Helaas zitten we in deze ‘weirde pers bubbel’ op dit moment.
  Onze MP en zijn knechten doen er nog een schepje bovenop en spreken ook op belerende taal het volk toe,waarbij mogelijk dat ijsje in het verschiet inderdaad.
  Het is net als bij een paard, je beloont het eerst met een klontje en vervolgens eis je er iets voor terug.

 6. Smash

  Anita is echt een topper, mooi interview bij Wilfred ook. Hopelijk ook weer snel terug met memories, beter dan die oversekste Katja. Die lijkt me leuk voor thuis maar niet voor op de buis!

 7. HUGO

  Leuk, ik ga zeker kijken.

  Ook NPO

 8. Gwendolyn

  Oh, dat klinkt best leuk.

 9. Captain Caveman

  Rtl nieuws draait hoofdzakelijk om kinderen, school, kinderen, opvang, zwanger, kinderen. School opvang , kinderen, allochtonen, kinderen, peuters!

 10. Zomaar een persoon

  Origineel? Nee. Maar gezien corona is het logisch dat ze het weer uit de kast trekken. Dit is in deze omstandigheden iig nog te produceren.

 11. Bertje

  Misschien komt Het Beste Van 4 (1993-1994, 1996-1998) dan ook terug? Soortgelijk programma was dat, met Sandra Reemer, Viola Holt, Maya Eksteen en Irene Moors als presentatrices.

 12. Pot gerukt

  Dat was soortgelijk programma maar dan van B kwaliteit.
  Vergelijk het met huismerk koffie en een groot merk, een aftreksel. Sandra Reemer zal moeilijk worden.
  Maya heeft het volledig gehad met tv, Viola is natuurlijk zo 1980 en Irene Moors had nooit enige flair, ook jaren geleden niet.

 13. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Alleen Bridge the fridge Maasland heeft een koudere uitstraling dan Anita Witzier. Lijkt me geen succes.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.