NPO 1 zet Anita Witzier op vroegere Jos Brink-show

NPO 1 schotelt de kijker deze zomer zes weken lang Anita Witzier voor op de zaterdagavond. Ze blaast de show TV Toppers nieuw leven in, die Jos Brink van 2004 tot en met 2007 presenteerde. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Witzier duikt in elke aflevering van TV Toppers samen met twee bekende tv-sterren, die min of meer uit dezelfde hoek komen maar van twee verschillende generaties zijn, in de rijke 70-jarige televisiegeschiedenis van de publieke omroep.

De gasten nemen bijzondere fragmenten mee die hen persoonlijk raakten en altijd zijn bijgebleven. “Wie zijn hun televisiehelden, welke beelden hebben een grote indruk gemaakt?

Een vast panel bestaande uit ‘Nederlandse tv-toppers’ kijkt live mee en heeft bij elk fragment een eigen verhaal. “Juist in deze tijden waarin we meer tijd met elkaar doorbrengen is het bijzonder om met je partner of gezin vanaf de bank mee te gaan in een reis door onze geweldige televisiegeschiedenis”, aldus Anita Witzier.

Iedereen heeft wel zijn eigen favoriete fragmenten en het zal voor de kijkers een mooie ‘trip down memory lane’ worden. Van de eerste zwart-wit beelden uit de jaren ’50 tot aan de haarscherpe beelden van nu. Ik ben reuze benieuwd naar de verhalen van mijn gasten over hun tv-momenten.

De eerste aflevering van TV Toppers is op zaterdag 18 juli om 20.30 uur op NPO 1.

Foto: KRO-NCRV

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen