Yolanthe wil in media nog niet over Wesley praten

De mediastop die Yolanthe Cabau vorig jaar in maart afkondigde vanwege haar relatiebreuk met Wesley Sneijder is niet meer van toepassing. Toch wil ze, ruim een jaar later, nog steeds niet over de breuk praten. Dat laat ze weten in de Grazia. Het tijdschrift heeft een uitgebreid interview met Cabau, maar over haar relatiebreuk komt de lezer erg weinig te weten. “Je gaf vooraf aan dat je niet te diep wilt ingaan op je breuk. Kun je uitleggen waarom?“, legt het weekblad haar voor.

Daarop zegt Cabau: “We zitten er nog middenin, dus het is moeilijk om over dat deel van mijn leven te praten. Dit gaat niet alleen over mezelf en ik wil er heel voorzichtig mee omgaan, juist omdat het zo’n gevoelig iets is.

De relatiebreuk is wel definitief, verklapt Cabau. “Zelf ben ik al best lang uit elkaar, maar ik vond het allemaal best lastig. Er gebeurde zoveel in mijn leven, ik was hard aan het werk, ik had de zorg voor Xess en ik moest ook eerst zélf sterker worden. Je bent elf jaar samen geweest en ineens sta je er alleen voor met de kleine.”

Ze komt uit een verdrietige periode. “Mensen om me heen zeggen: je bent hartstikke jong, leef. En nu denk ik: o ja, dat deel is er ook nog.”

Hakt de coronacrisis er haar extra zwaar in vanwege het liefdesverdriet? “Tuurlijk is het heftig wat er nu allemaal gebeurt, maar ik besef goed dat er mensen zijn die het veel zwaarder hebben dan ik.”

Mensen die grote financiële problemen hebben doordat ze nu niet kunnen werken, mensen die heel ziek zijn geworden door dit virus of erger nog: iemand dichtbij hebben verloren. Ik probeer voor mezelf positief te blijven en denk altijd: niet klagen.”

Het Grazia-interview met Yolanthe Cabau kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen