Talpa zet Patty Brard direct aan het werk na terugkeer

Patty Brard is door haar werkgever Talpa Network direct weer aan het werk gezet nu ze afgelopen weekend de mogelijkheid had om Ibiza te verlaten. Ze was dinsdagavond deskundige in zowel de vroege als late Shownieuws. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Brard staat onder contract bij Talpa, maar omdat ze in de Spaanse coronalockdown zat, kon ze maandenlang niets doen. Ze heeft afgelopen weekend de eerst mogelijke vlucht genomen, zodat ze weer kan werken voor haar centen.

Voorlopig zullen we Brard daarom regelmatig terugzien achter de desk van Shownieuws. “Het was wel een trip from hell om van Ibiza naar Nederland te komen“, vertelde ze in de vroege editie.

Het was een dolle reis, aldus Brard. “Ik ben zaterdag op Düsseldorf geland, maar met vele tussenstops en obstakels en mensen die me niet in Duitsland wilden, ik moest bewijzen overdragen dat ik werd opgehaald, ik moest vier uur wachten. Maar het is allemaal geklaag om niks: ik ben gezond.”

De tv-diva heeft zich behoorlijk verveeld. “Ik heb twee maanden op Ibiza gezeten en dat was veel. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik de situatie dat ik op de berg op Ibiza oud worden erg geïdealiseerd heb. De berg op Ibiza is eigenlijk alleen maar leuk als je eraf kan. Het is een heerlijk huis, dat geef ik onmiddellijk toe, maar we hadden lelijk weer en de verwarming was uitgevallen.”

Aan het eind van de late editie vroeg presentatrice Airen Mylene: “Patty, hoe vond je je eerste dag bij ons weer hier?

Brard: “Ja, ik ben heel erg blij dat ik bij jullie mocht zijn. Ja, ook bij jou, Evert. Nee, echt.”

Airen: “Ben je blij dat je weer van je berg af bent?

Brard: “Ik ben blij dat ik van mijn berg af ben. Ik mis wel mijn man en mijn hondjes, maar ik heb nu een nieuwe man (wijzend naar Evert, red.) en ehhh… (wijzend naar Airen, red.).”

Airen: “We zijn in elk geval blij dat je er bent en we gaan je vaker zien, hè?

Brard: “Ja, ik kom vaker.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen