Saskia Noort vindt Antoinnette Scheulderman vervelend

Geplaatst op wo 13 mei 2020 om 10:25

Er is deze week in de media veel te doen over wat er te redden valt van de zomervakantie. De hele reisbranche ligt op zijn gat en er staan veel banen op de tocht, dus er is iedereen veel aan gelegen om er met creatieve ideeën toch nog wat van te maken. Veel BN’ers ergeren zich daar echter aan, vooral Claudia de Breij-achtige types die vliegen weer iets voor de elite willen maken. Maar ook Antoinnette Scheulderman begrijpt niet waarom men zich drukt maakt over de zomervakantie.

Scheulderman, die naast haar werk als journaliste ook de liefdespartner van Gijp-miljonair Michel van Egmond is, begrijpt niet waarom de media zo veel aandacht besteden aan de naderende zomervakantie. “Alsof een jaartje niet op vakantie zo erg is“, zegt ze op Twitter.

Ze ergert zich aan de verhalen ‘over jengelende mensen die récht hebben op hun vakantie, ondanks alles wat er aan de hand is’. “Kan er zo slecht tegen.”

Waar Scheulderman een luxeleven leidt, zijn er in ons land bijvoorbeeld ook veel stratenmakers en schoonmaaksters die – als dat mogelijk is – graag even willen uitpuffen op hun Corendon-ligstoel.

Maar niet als het aan Scheulderman ligt. Irritant, vindt schrijfster Saskia Noort. “Ik vind het vervelend dat iedereen zo’n oordeel heeft over het gedrag van de ander. Laat mensen zich verheugen, laat ze hoop hebben, voor velen is die week de break in een jaar keihard werken. Voor anderen is het overleven.”

Noort vervolgt: “Op Ibiza bijvoorbeeld gaat iedereen failliet als er niemand komt. Ibiza is uiteraard slechts een voorbeeld, maar driekwart Europa leeft van toerisme. En niet als miljonair. Dat zij wanhopig pogen er nog iets van te maken ontroert me vooral.

Scheulderman: “En laat mij me dan gewoon ergeren ;).

Noort ergert zich aan ‘dat vingertje’. “Dat calvinisme, kan er niet meer tegen. Kijk!!! Ze staan in de rij bij Ikea!!! Kijk!!! Ze gaan samen naar de Gamma!!! Kijk!!! Ze willen op vakantie!!! Dat dédain.

Acteur Loek Peters, die zich vaak politiek correct uitlaat, zit in het Scheulderman-kamp. Hij zegt: “Een jaartje thuis is prima. En als je graag €2500,- wil uitgeven in twee weken deze zomer. Dan kan dat ook in Nederland. We kunnen elke avond uit eten in onze eigen restaurants. Met een goed glas in de tuin luisteren naar een live stream van een artiest en daar goed voor betalen.

F”oto: NPO
27 Reacties op “Saskia Noort vindt Antoinnette Scheulderman vervelend”


 1. Blauwe Harrie

  Ibiza wordt momenteel ontsmet met de hogedrukspuit.
  Patty Brard heeft daar net twee maanden vertoefd.

 2. Robert

  En lekker luisteren naar een live stream en daar goed voor betalen, nou dacht het niet Loek, verder +1 voor Saskia Noort.

 3. Zomaar

  Acteurs zijn meestal verwarde mensen die typetjes spelen, en daarom om een onduidelijke reden vinden dat hun mening belangrijk is.

 4. Peter Selie

  Al die geblondeerde vrouwen in de overgang zijn erg vermoeiend en vrouwen kunnen alles kapot praten. De zwagermannen, scheuldermannen dat zijn geen charmante vrouwen dat zijn bijna bouwvakkers die zondag in de kantine staan te schreeuwen. Het lijkt sjiek maar het is eigenlijk krokettenvolk. Voor de rest gaat alles goed hoor.

 5. Captain Caveman

  Die genoemde claudia de brei types zoals afgebeeld hebben allemaal wat bordeliner achtige tronies. Valt niet te camoufleren met sterk aangezette mascara! Die kapsels die in de etalage van de feestwinkel niet zouden misstaan.

 6. Ron

  Het ontbreekt bij Scheulderman volledig aan empathie en wil haar mening doordrukken op een manier dat andere dit ook maar moeten vinden. Irritant persoon.

 7. Captain Caveman

  Dan komt het nu al irritant over van mevr. Scheurdeman. Kan je nagaan als je ermee getrouwd ben! Dan ben je echt de lul. Hoogblond geverfd en in de overgang met de nodige pondjes op de verkeerde plekken, explosief hysterie-mengsel!

 8. Gerard Cocks

  Waarom ziet die Scheulderman altijd zo oranje?

 9. Rastom

  Scheulderman is de mannelijke Thijs Romer.

 10. jan

  Twee wijven met een mening. check.

 11. Victor

  Scheulderman en haar man Van Egmond zijn parasitaire journalisten. Zoeken niks uit, interviewen alleen maar bekende Nederlanders, flansen dan een populair boekje in elkaar en bouwen daar hun carrière op. Luie journalistiek. En dan denken ze ook nog dat ze tot de ‘elite’ behoren omdat ze bij DWDD mogen verschijnen. De echte journalistieke elite zijn de hardwerkende onderzoeksjournalisten die wezenlijke maatschappelijke misstanden onthullen.

 12. Lachgas

  We hebben gezien wat het werd met de voorjaarsvakantie. Iedereen vond dat ze recht hadden op vakantie, dus we gaan. Idem dito met Carnaval. We moeten even leuk kunnen doen dus we gaan. En dat hebben we geweten.

 13. 😷Paulus

  😷Deze blonde 👵👵zijn in een levensfase van vakantie, verzot op een grote pik, wijntjes, roddel tantes, wereldverbeteraars en worden met de dag media geilers. Logisch eigenlijk, want wie geen onzin kan verzinnen om in de picture te blijven, is snel afgedankt dat beseffen deze dames heel goed.

 14. Herman

  Scheulderman begint steeds meer op Angela de Jong te lijken, ook zo mediageil.

 15. Elmar Mol

  Buiten dat Paul Goudsmit aka KingAlert de knapste man van Nederland is,is Loek Peters ook wel lekker

 16. Whitedog

  Ik ben kamp Saskia!!

 17. teuntje

  Noort moet eens ophouden over anderen te oordelen ze doet niet anders en boeken schrijven kan ze ook niet…. vind je het gek dat geen 1 kerel het bij haar uithield

 18. Captain Caveman

  Na de 2e fles witte komt al het commentasr los. Op de goto weet ze niet hoe snel ze het glas moet leegdrinken. Is dat nu teveel gevraagd? Een uurtje geen alcohol?

 19. Captain Caveman

  Commentaar en foto.

 20. Captain Caveman

  Zo zuiplappen, ga nu even sporten in het park waar niemand loopt door al die virus dreigementen bij de toonaangevende talkshows!

 21. Remy

  Saskia Noort. “Ik vind het vervelend dat iedereen zo’n oordeel heeft over het gedrag van de ander. Serieus Saskia, iedere week een deugcolomn waarin je oordeelt over de gewone man in de straat, hypocriet.

 22. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Op de foto ziet Scheulderman er uit alsof ze in een high budget film van Private speelt.

 23. tim

  Wat is de toevoeging van het woord gijpmiljonair?

 24. HadieDave

  Noort vervolgt: “Op Ibiza bijvoorbeeld gaat iedereen failliet als er niemand komt. Ibiza is uiteraard slechts een voorbeeld, maar driekwart Europa leeft van toerisme. En niet als miljonair. Dat zij wanhopig pogen er nog iets van te maken ontroert me vooral.”
  Als je op Ibiza woont dan BEN je al op vakantie. Muts.

 25. Xavier

  ‘Waar blijft die sniper’ was toch van Scheulderman, een voorstander van doe-vakanties kennelijk.

 26. Dominee Bonk

  Loek Peters (wie is dat?) en draak Saskia Noort worden toch door niemand serieus genomen hopelijk? Laat dat soort wezens links liggen, negeren. Amen, Ik ben Uw Voorbeeld en Uw Dominee.

 27. Robbie

  kutnijd

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.