Henny Huisman weigerde Beter Laat Dan Nooit

Henny Huisman heeft een verzoek van RTL 4 om onderdeel te worden van het tv-programma Beter Laat Dan Nooit geweigerd. Dat vertelt de presentator in de LINDA. Beter Laat Dan Nooit is het programma waarin vier tv-senioren met elkaar de wereld over reizen. Na het eerste seizoen draait dezelfde cast, bestaande uit Willibrord Frequin, Gerard Cox, Barrie Stevens en Peter Faber, momenteel een tweede seizoen. Heel even werd er nog gezocht naar een geheel nieuwe cast.

Tijdens die zoektocht is Huisman kennelijk ook gevraagd. “Ze wilden me ook in dat programma van RTL hebben: vier van die oudjes op reis. Lijkt me hartstikke leuk, maar daar voel ik me nu nog te jong voor.

Toch is Huisman al 68 jaar. Binnenkort keert hij terug op de buis bij SBS 6 met de televisieshow Waar Is Dat Feestje, een soort Glamourland. Het smaakt de presentator naar meer.

Hij vertelt: “Als Waar is dat feestje? aanslaat, wil ik er wel een tijdje mee doorgaan, maar ik hoef niet zoals Tommy Cooper in het harnas te sterven, of zo.

Huisman benadrukt dat hij niet álles doet om op televisie te blijven. “Ik word voor veel programma’s gevraagd – Wie is de Mol?, Duik er eens in, of hoe heet al die onzin? – maar het moet me passen.”

Gisteren onthulde Huisman dat hij nog steeds af en toe klaarkomt.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen