Davina Michelle: ‘Media trekken alles uit zijn verband’

Davina Michelle moet er als kersverse bekende Nederlander soms nog behoorlijk aan wennen dat de media alles uit zijn verband trekken. Dat geeft de zangeres, die bekend werd door Beste Zangers, in de Beau Monde. Je moet echt op je tenen lopen als BN’er, legt Michelle uit. Ze durft tegenwoordig nauwelijks nog iets te zeggen. “Op een gegeven moment word je als artiest onder een vergrootglas gelegd. Als ik een sarcastische grap maak, moet ik hopen dat het niet groot in het nieuws komt.

Als voorbeeld noemt ze een radio-optreden. “Ik zat een keer bij radiozender 100% NL toen ze, omdat Kylie Jenner in ‘Playboy’ stond, me vroegen of ik ook zoiets zou willen. Ik zei: ‘Nu niet, maar zeg nooit nooit.’ Stond er daarna overal: ‘Davina Michelle wil in Playboy’.

Dat is echt niet leuk, aldus Michelle. “Zo’n suggestieve kop rukt dan alles uit zijn verband. En, laten we eerlijk wezen, de kop is negen van de tien keer het enige wat mensen lezen.

Je moet als bekend­heid zo opletten met wat je zegt en doet. Juist omdat ik daar, als flapuit, níet zo mee bezig ben, gebeuren dit soort dingen. Daarom neem ik dit gesprek ook zelf op. Kan ik mezelf na afloop evalueren; terugluisteren wat ik allemaal weer aan het ouwehoeren ben.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen