‘Toppers’ mogelijk naar Eurovisie Songfestival

Gerard Joling, René Froger en Gordon, samen ook wel bekend als de ‘Toppers’, gaan Nederland mogelijk vertegenwoor- digen tijdens het Eurovisie Songfestival in 2008. Gerard Joling werd zondag in het programma Life and Cooking gevraagd naar de geruchten rondom de eventuele deelname van de Toppers aan het Songfestival. “Ja, dat kan ik toch niet zeggen“, reageerde Joling. “Er is over gesproken.” Hij reageerde ook op de geruchten over een nieuw programma met Patty Brard.

Zo zouden Gerard Joling en Patty Brard een kookprogramma gaan maken voor SBS 6. Rob Geus, bekend van De Smaakpolitie, zou in het programma te zien zijn als kok. “Dit komt er absoluut niet. Het hele kookprogramma gaat niet door.

Ook een vakantieprogramma met Gordon gaat niet door. Hierin zou het duo afreizen naar de Spaanse costa’s. “Nee, dat ga ik ook niet doen.

Gerard heeft wel plannen met Roxeanne Hazes, de dochter van André Hazes die ook meedeed aan Gerards programma So you wannabe a popstar?. “Ik ga wel iets met haar doen, maar het is niet een duet. Ik kan daar weinig overzeggen. Ja, dat is heel gek, maar het wordt wel een leuk… Het wordt wel leuk in ieder geval. Maar niet iets op de plaat, laat ik het zo zeggen.” Als aan de populaire zanger gevraagd wordt of het om een televisieprogramma gaat, antwoordt hij: “Geen idee.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen