RTL 4 jaagt op oud-sterren GTST: Cas Jansen gestrikt

RTL 4 mikt in zijn poging om de kijkcijfers van Goede Tijden Slechte Tijden op te krikken op de rentree van oude sterren. Na Wilbert Gieske maakt ook Cas Jansen binnenkort zijn comeback in de soapserie. Dat werd gisterenavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. Na het ontslag van twee jonkies uit de cast, keren nu een zeventiger en een veertiger terug in de serie. “Dat vind ik een goede trend dat de oude cast, de sterren van toen weer terugkomt“, zegt verslaggever Aran Bade.

RTL  4 mikt op het ‘nostalgische gevoel’, weet Bade. “Ze hopen heel erg dat er iemand komt waar iedereen naar wil kijken. We kunnen vanavond nog een grote naam bekend gaan maken die vroeger echt een held was in de soap en terugkeert: Cas Jansen.

Jansen laat weten dat hij er zin in heeft: “Het klopt, het is waar, ik keer terug in GTST. Julian is back in Meerdijk en hij gaat Meerdijk behoorlijk opschudden. Er gaan heel veel spannende nieuwe dingen gebeuren. Ik vind het heel leuk en het is leuk om te merken dat iedereen wil weten wat er gaat gebeuren. Het leeft verschrikkelijk.

Welke oud-GTST-sterren volgen er nog meer? Bade: “Er zijn meerdere mensen van toen die gebeld worden op dit moment en er ook over denken of ze terug willen keren of niet. Katja, Georgina: weet ik veel wie er allemaal terug kan keren. Het is wel leuk.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen