Wilfred Genee verlengt voor één jaar bij Radio Veronica

Geplaatst op vr 15 nov 2019 om 9:30

Wilfred Genee heeft zijn contract bij Radio Veronica donderdagmiddag live op de radio verlengd met één jaar. Daardoor blijft de radiovariant van Veronica Inside ook in 2020 te horen op de zender van Talpa Radio. “Ik ben ontzettend blij dat het gelukt is. Het waren weer heel irritante onderhandelingen met je. Hij is jurist van huis uit en dat merk je niet bij elke dj, maar bij deze merk je dat wel“, merkte Marc Adriani, Content en Programma Directeur Radio, op in de uitzending. 

Genee wees op de slordige fouten in het contract. “Ja, als er naar een artikel wordt verwezen dat er niet eens in staat, ja, dat moet je toch wel gewoon kunnen lezen lijkt mij, ha ha.

Adriani is al met al erg blij dat Genee blijft. “Het is elke middag weer genieten.”

Genee: “Ik doe het ook mede voor de mensen die hier zitten. Als we dat team niet hadden, dan was ik al lang weer weggeweest. Ik meen het serieus: het gaat hartstikke lekker volgens mij.”

Foto: SBS
22 Reacties op “Wilfred Genee verlengt voor één jaar bij Radio Veronica”


 1. Bo

  Het is niet mijn radio maar je moet toegeven dat hij vrijwel de enige is die vaak een nieuwtje heeft of iets spraakmakends.

 2. Bart

  Ik verwacht wel dat ze naar de ochtend verhuizen in (de loop van) 2020.

 3. Kijker

  Veronica niet mijn radio vooral deze dj.

 4. Remi

  Hartstikke gaaf !!

 5. Dirkje

  Zo lang die lachzakken er bij zijn luister ik niet .

 6. Bobby Eden

  Irritante vent, maar wel goede radiomaker.

 7. Ton van Dam

  Alles komt die hypocriete lul maar aanwaaien. Te erg. Ik luister niet.

 8. ”VeronicaDoet@?....Beter!“;

  Veronica doet andermaal beter!

 9. HansR

  Van mij mag ie blijven, ook met die enge om niets brullend van het lachen mannen. Ik zou er geen minuut naar luisteren ook niet als het contract tot 2050 wordt verlengd.

 10. Udo Brelk

  Op de radio scoort Genee niet. Veronica Radio snapt niet dat het succes van VI op tv NIETS te maken heeft met Genee, maar komt door Derksen en Gijp. Derksen en Gijp zijn de publiekstrekkers en Genee gaat er met de poen vandoor.

 11. Martine

  @Udo Brelk
  Genee stelt zonder Derksen niets voor.

 12. Niks op TV.NL

  Snap Radio Veronica sowieso niet…. hele programmering / muziek heeft niks met radio veronica te maken… het is dat ze de naam gebruiken maar voor de rest niks.

 13. Ron

  Hij gaat gewoon naar de ochtend. Contract is niet specifiek voor de middag, maar gewoon een contract bij Radio Veronica. Ik neem aan dat begin volgend jaar de kogel door de kerk gaat als Giel vertrekt uit de ochtend.

 14. Bridget Maasland

  Vond het niet kunnen hoe hij opende over mij en Andre afgelopen maandag.

 15. Legal Flavor

  Allemaal weer een bruine arm gehaald, aan het berichtje te lezen.

 16. WEST*

  ha ha wat een giller een jaar verlenging, weten ze zeker niet dat analoge FM gaat verdwijnen, en heel veel grote commerciele zenders door deze verdwijning failliet zullen gaan, maak je borst maar nat 538, SKY, VERONICA Q MUSIC er breken andere tijden aan waar de gewone tuner of autoradio waardeloos zal worden
  de luistercijfers zullen als plumpuddingen in elkaar zakken en de radioreclames
  na sterven na dood

 17. iefkleinhertje

  Alles beter dan die Giel (viesbek) Beelen zelfs het geluid van de kosmische achtergrondstraling dus als dit in de ochtend komt , PRIMA

 18. Bart

  @Udo De luistercijfers van Veronica gaan anders wel omhoog sinds hij in de middag zit. Ook vast nog nooit The Friday Move gehoord? Zo’n beetje het beste radioprogramma van dit moment.

 19. Fred

  Gefeli Wilfred! Top programma! Ga zo doorrrrrr!!!

 20. WEST*

  @ Niks op tv Heb hier de oude programma`banden die ze via het zeezenderschip nog uitzonden, het gaat er niet om wat de muiek keuze betrof of sommige platen nou wel of niet leuk waren , maar wat de luisteraar zo aanstond was dat alles werd gedraaid , Hollands ook het volkse , Nederpop Eng/Am , populair, top 40 hits hardrock blues country Duits Frans ,alles werd gewoon gedraaid en dat was het grote succes van VERONICA en met dat muziek format hadden ze toen veel adverteerders , de hang naar zo`n format leeft nog steeds bij miljoenen luisteraars.
  Gewoon 2 oud èèn nieuw draaien en geen artiesten >omdat de adverteerder het niet wenst< boycotten het radio landschap is ziek… veroorzaakt door de adverteerder die de format op jongeren gericht wil vasthouden, en liever Blof Volumia ,de Dijk in de formats ziet voorbijkomen dan Frans Bauer en dergelijke artiesten Het radiolandschap is gewoon verziekt door adverteerders die invloed uitoefenen bij alle soorten radiostations van lokaal tot 538 en de slogan/ reclamefilmpje van radio 2 slaat ook nergens op, want daar gelden ook regels
  wat wel en niet gedraaid mag worden , zelfs op radio 4 bij de arbeidsvitaminen
  Ook in de top 2000 zijn er regels, denk maar niet dat Heintje .of iets uit de stal van Johnny Hoes op de lijst wordt gezet , al heeft het 4000 stemmen
  Neen met boycot en zeeft aardig men draait allang niet meer wat de massa wil

 21. Jacob V.

  Wilfred is weer acht dagen per week onder de pannen.
  Wanneer trappen ze die ransaap van een Giel Beelen nu eens de straat op?
  Er is geen plek voor pedo’s op de radio.

 22. Katja

  JUIST. @Jacob.
  Ik heb de discussie een beetje gemist, maar wanneer trappen ze die Ransaap van een Giel Beelen er nu eens uit? Die hele pedobeweging is toch uitermate slecht voor het imago van je zender?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.