Jinek neemt afscheid van NPO 1 met mooie gastenlijst

De talkshow van Eva Jinek is vanavond voor het laatst te zien op NPO 1. Ze sluit af met een mooie gastenlijst: zo is onder meer de voorzitter van het Britse Lagerhuis, John Bercow, van de partij. Dat meldt KRO-NCRV. Bercow maakte twee weken geleden bekend dat hij op 31 oktober zijn functie neerlegt. In de Brexit-chaos was Bercow de man die het Lagerhuis probeerde in het gareel te houden. “In april was Bercow ook te gast bij Eva, wat is er sinds die tijd allemaal gebeurd?

Ook aan tafel Marco Borsato en John Ewbank. Vandaag verschijnt hun nieuwe single ‘Lippenstift’, die ze maakten met rapper Snelle. Ze komen er uitgebreid over vertellen.

En uiteraard kan ook de vaste seizoensafsluitergast Gerard Joling niet ontbreken. “Speciaal voor deze laatste aflevering brengt Gerard een bijzondere big band-uitvoering ten gehore van zijn Songfestival-hit Shangri La.”

KRO-NCRV-directievoorzitter Peter Kuipers bedankt Jinek in een persbericht. “Zoals Ajax trots is op Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt, is KRO-NCRV trots op Eva. Wij verliezen een van onze basisspeelsters, maar gaan op zoek naar nieuw talent. Wij wensen Eva heel veel succes bij RTL”.

En Eva Jinek besluit: “Na 15 jaar neem ik afscheid van de plek waar ik zowel professioneel als persoonlijk ben opgegroeid en waar ik vooral ontzettend veel collega’s heb leren kennen waar ik met zoveel plezier mee heb samengewerkt. Ik zal de NPO en KRO-NCRV altijd dankbaar blijven voor die ervaring en voor alle mooie, ontroerende, belangrijke, moeilijke en lollige uitzendingen die ik vanaf de allerbeste plek heb mogen meemaken. Dank voor een prachtige periode die ik voor altijd zal waarderen.

Jinek is om 23.00 uur te zien op NPO 1.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen