Derek Ogilvie wil tv-soap over aanstaand vaderschap

Derek Ogilvie zou het leuk keren om terug te keren op de Nederlandse tv met een soapserie over zijn aanstaande vaderschap. Dat heeft het medium, dat nog altijd in een rechtszaak verwikkeld is met RTL, laten weten aan Shownieuws. Ogilvie is 54 jaar en wil momenteel niets liever dan vader worden. Hij hoopt die droom zo spoedig mogelijk te realiseren, ónder het toeziend oog van de camera. “Ik kom net terug uit Schotland en ik sprak er daar met mijn moeder over, ze is 79 jaar oud.”

Zijn moeder vindt het ook een goed plan. “Voor haar is het echt groot nieuws, want ze dacht dat ik nooit een kind zou krijgen.”

Hoe ziet hij het precies voor zich? “Volgens mij kan het ook een prachtig tv-programma worden: de ‘kinderhelderziende’ die een baby krijgt.”

Het wordt een spannende periode, aldus Ogilvie. “Het is een enorm grote verantwoordelijkheid. Ik voel heel diep van binnen dat ik dit wil doen. Ik wil echt heel graag vader worden.”

De juridische strijd die Ogilvie voert met RTL gaat over inkomsten die het mediabedrijf verzwegen zou hebben van zijn theatertournee. De zaak komt in februari voor.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen