Wendy van Dijk hoopt dat Chateau Meiland de ring pakt

Wendy van Dijk zou het geweldig vinden als Chateau Meiland volgende maand ten koste van Beste Zangers en Expeditie Robinson met de Gouden Televizier-Ring naar huis gaat. Dat heeft ze gisterenavond gezegd in Shownieuws, waarin ze samen met Jandino Asporaat te gast was om Dance Dance Dance te promoten. Van Dijk is sinds kort weer SBS 6-ster en Chateau Meiland is momenteel dé hit van de zender. “Ik vind het super leuk, net zoals heel Nederland vind, denk ik.”

De presentatrice gunt het programma de nominatie van harte. “Ontzettend leuk. Het is een ontzettende leuke familie waar iedereen van aan het genieten is en ze werken ook zo hard. Dat is zo mooi om te zien. Alles wat ze opbouwen doen ze met eigen handen en eigen kracht, met vallen en opstaan. Daar houden we wel van.”

Jandino Asporaat: “Ik wist niet eens dat de nominaties er waren. Het is ze wel heel erg gegund. Hij is zó open en innemend. Ook zijn dochters zijn leuk. Ik denk dat hij nu al heeft gewonnen, wat er ook gebeurt. Het is echt een megasucces ook voor SBS 6. Super leuk.”

Wendy: “Ja, precies.”

Zelf weet Wendy wat het is om de Televizier-Ring te pakken. Ze won ooit met Hart in Aktie. “Het is natuurlijk wel dé prijs die je kunt winnen in televisieland en ik moet je zeggen dat ik er toen eigenlijk nog helemaal niet bij stilstond, want we waren alléén maar bezig met het programma. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Ik was niet bezig met kijkcijfers, maar alleen puur met dat programma maken. Ik had geen idee.”

Kan het nog mislopen voor Chateau Meiland? “Eigenlijk vind ik altijd dat het anders loopt dan je zou denken. Het is altijd weer die outsider. Nu zijn alle ogen op Chateau Meiland gericht… Ik gun het ook wel weer Robinson, want ik ben een groot fan van dat programma.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen