Guido Spek mist GTST weleens, maar heeft geen spijt

Guido Spek mist het acteren in Goede Tijden Slechte Tijden weleens, maar heeft er geen spijt van dat hij vorig jaar na 7,5 jaar de deur achter zich dichttrok. Dat vertelt de acteur aan Telegraaf TV. Spek speelde in de serie de rol van Sjoerd Bouwhuis, maar koos er zelf voor om er mee te stoppen. “Ja, natuurlijk mis ik het weleens. Het was hartstikke leuk en ik heb het met heel veel plezier gedaan, maar als je iets 7,5 jaar doet, dan wil je op een gegeven moment andere dingen doen.

Met die andere dingen is hij nu volop bezig. Hij heeft dan ook geen spijt van zijn vertrek uit de serie. “Als je op een gegeven moment met goede redenen weloverwogen andere dingen doen, omdat je het theater in wil en liedjes wil maken, dan sta je daar op een gegeven moment ook achter en dan is dat wat je op dat moment gaat doen.

Wat vindt Spek ervan dat de kijkcijfers van GTST momenteel zo dramatisch zijn? “Ja, als je in zo’n serie zit ben je daar eigenlijk niet zo mee bezig. Dat merk je op de vloer niet zo. Tenminste, ik weet nog toen ik in de serie zat, dan ben je gewoon bezig met een serie te maken.”

Een terugkeer in GTST ziet hij vooralsnog niet zitten. “Het was op een gegeven moment niet meer te combineren met alle andere dingen die ik wilde doen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen