Iris Hond was tweede keuze voor datingshow Net5

Geplaatst op Thu 19 Sep 2019 om 12:45

De datingshow Iris en de 12 dates met pianiste Iris Hond is volgende week dinsdag de eerste uitwas van Linda de Mols interventie bij Net5. Hoewel ze een belangrijke schakel is in de transformatie van de tv-zender, was ze níet de eerste keuze van De Mol. Dat was immers Fajah Lourens, die na de gesprekken hierover in de media klaagde over het ‘lage’ gage dat zender voor haar over had: 70.000 euro. Terwijl Hond kennelijk wél voor dat bedrag heeft geschikt, gaat Lourens’ klaagzang door.

Lourens vertelt in Veronica Magazine dat ze anderhalve ton wilde hebben. “Zij wilden de helft betalen van wat ik wilde hebben. Ik was eventueel bereid ze halverwege tegemoet te komen, maar zij hielden vast aan dat bedrag. Er viel niet over te praten. Nou, dan houdt het dus op.”

Voor twee weken draaien is 70.000 euro toch niet slecht? “Zeker, maar het is niet alleen twee weken opnames maken, hè. Vervolgens ben je acht weken lang iedere week op tv. Wat dus betekent dat je daarna voorlopig niet meer wordt gevraagd voor iets anders. Ook ben je onafgebroken in de media en je kunt ook niet gezien worden met mannen, want dan wordt er weer volop gespeculeerd.”

Maar vooral: zo’n datingshow is heel persoonlijk. Ik presenteer het niet, nee, het gaat om mij. Om mijn persoonlijke leven. Ik zou met twaalf mannen op date gaan en met een psycholoog zou ik iedere date moeten bespreken; waarom ik bepaalde beslissingen neem, waarom ik op een bepaalde manier reageer, noem maar op. Ik zou psychologisch worden doorgelicht. Dus dan zou mijn hele leven op straat komen te liggen. Dan vind ik dat bedrag gewoon te laag.

Iris Hond wilde voor tienduizenden euro’s wél op date met twaalf mannen. Hoe dat eruitziet, is vanaf dinsdag om 20.30 uur te zien op Net5.

Lees ook: Eerste ‘Net5 Powered by LINDA.’-show: Iris en 12 dates (4 september)

Foto: Carmen Kemmink, LINDA, Net5








23 Reacties op “Iris Hond was tweede keuze voor datingshow Net5”


 1. Ron

  70.000 euro is dat gelijk aan het aantal kijkers wat het gaat scoren….next…

 2. Norvo

  Oud nieuws. Plus, Fajah onthulde gister bij Ranking the stars dat ze alweer aan de man is.

 3. M

  Lekker wijf

 4. Kevin Frikandel

  Eerste keus waren Anna Noooooshiiiin en Nikkitutorials??0

 5. jahaha

  Wat een vreselijke afgelikte boterham en nog een narcist ook!
  Vreselijk wijf, geen wonder …die wordt nooit eerste keus ergens.

 6. Rekenkamer

  €7 per kijker? Linda betaalt best goed!

 7. Tim

  Iris Hond was vaak bij Matthijs van nieuwkerk, voor en helemaal na de uitzending. Zo open en bloot dit weten zo veel mensen. Gênant. Ik moet altijd lachen als ik Matthijs zie hoe voorbeeldig zich gedraagt op tv. In het echt erg para, en schelden en stagieres de kneepjes van het vak leren ;)

 8. Doris

  @Mr. Frikandel. Afgelikte boterham?? Is je braille computer stuk.

 9. G.ossip

  Is wel een mooie vrouw.

 10. FlyingLotus

  Een dame van plezier ontvangt EUR 150/uur. Zou even moeten omrekenen of deze hoererij ongeveer gelijk verdient.

 11. Chiel

  Gister vertelde Fajah dat ze al een poos een relatie had. Sowieso kansloos dan..

 12. Marco

  Merel is ook weer single, hadden ze haar niet kunnen vragen? Ze moest het gezicht van de zender worden toch…

 13. Guttegut

  De pianiste Iris Hond. Wie is dat in vredesnaam en waarom moet ze op zoek naar een man? Lijkt me toch een lekker wijf die dat niet nodig heeft maar geld stinkt niet.

 14. Jordy

  Het wordt weer spannend onder de Z-listers…. iedereen vecht voor 50 EUR of een veelvoud ervan.

 15. Mark

  Die Fajah heeft tonnen verdiend aan die fitboekjes. Moet ze nog meer hebben. Ook al een graaierd geworden. Hoe meer geld ze hebben, hoe groter de eurotekens in de ogen.

 16. J.

  Denk dat Iris inhoudelijk meer te melden heeft EN nog eens knap.

 17. Dirk

  En een stuk minder ordinair dan Fajah. Ik vind dat toch een naar hysterisch tokkietype…

 18. Thu

  @Guttegut. Tja, als jij denkt dat alles alleen maar om uiterlijk gaat…

 19. Kevin Frikandel

  @doris, u bent mis, lees nog maar even terug. Ik ga weer snel verder de nieuwe videos van anna noshin en nikkitutorial kijken.

 20. Berry

  @Kevin Frikandel

  Mss moet je gewoon zo slim zijn om erbij te zeggen of je Iris of Fajah een afgelikte boterham vindt. Dat voorkomt misverstanden.

 21. Gooiers

  Leuke, mooie vrouw die Iris. Wel opmerkelijk dat ze op zoek gaat naar een partner. Zag haar enkele weken geleden nog genieten van een intiem dinertje bij restaurant ‘Rust wat’ in Blaricum. Het kan verkeren blijkbaar.

 22. Kevin Frikandel

  Ja maar… ik heb helemaal niemand een afgelikte boterham genoemd; het is allemaal terug te lezen. Ik weet niet eens over wie dit nieuwsartikel gaat want ik heb enkel de kop gelezen.

 23. Hugo

  Nou succes met Iris-gaaaaap-Hond.

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.