Story ontkent teringhekel te hebben aan André Hazes jr

Story-baas Guido den Aantrekker ontkent dat zijn blad een teringhekel heeft aan André Hazes jr., zoals de zanger beweert. Wel vindt hij het jammer dat Hazes zo weinig incasseringsvermogen heeft en nooit commentaar wil geven. Dat heeft hij woensdagavond gezegd in Shownieuws. De relatie van Hazes zit in zwaar weer, omdat hij zijn carrière belangrijker vindt dan zijn gezin. Hij is al meer dan eens gespot met andere vrouwen en daar schrijft de Story uitvoerig over.

Na geruchten over gerommel met onder meer Nikkie Plessen, snuifdealer Imannuele Grives en de dochter van Mario Been heeft de Story deze week ‘de blondine die André laat stralen’ op de cover, namelijk ene Romy, met wie hij hand in hand op de boulevard van Torremolinos is gespot.

Het lijkt erop dat Hazes behoorlijk vreemdgaat van zijn Monique Westenberg, maar zelf ontkent hij dat nu op Instagram. “Ik heb tijden mijn mond gehouden omdat het mij weinig interesseert wat er over mij word geschreven. Ik weet dat Monique sterk in haar schoenen staat en als er iets is wat wij altijd zullen hebben is dat vertrouwen in elkaar. Maar het loopt uit de hand.

Hazes hekelt vooral de Story. “Mensen worden meegenomen in verhalen door bladen als de Story (die blijkbaar of een tering hekel aan mij heeft of geobsedeerd is door mij ) waardoor het leven van die mensen op de kop staan. Ik vraag deze bladen eens na te denken aan de consequenties die deze woensdagen – want dan komen de boekjes uit – met zich meebrengen.

De roddelbladen maken hem kapot, vindt Hazes. “Mijn zoon leest later dingen over zijn vader die niet waar zijn, en niet eens in de buurt van de waarheid liggen. Ik heb Monique nooit bedrogen. Ik ben een amicale gozer, ik sla snel een arm om je heen, ik kan een hand pakken, ik kan close zijn met iemand. Maar ik ken mijn grenzen en dat vertrouwen heb ik ook nooit beschaamd van Monique.”

Ik heb nooit staan zoenen met Nikkie Plessen in een Palladium. Ik heb nooit een date gehad met Imanuelle, ik heb Jamie Been nog nooit in mijn leven ontmoet en ik ben benieuwd naar wat er nu weer staat over mij en ene Romy. Doei.”

Story reageert

De baas van de Story, Guido den Aantrekker, reageerde gisterenavond op de boze woorden van Hazes. “Wat een onzin. Hij noemt ons, omdat we bovenop het nieuws zitten en wij hem inderdaad al een paar weken volgen. Je kunt natuurlijk niet altijd alleen in de bladen verschijnen als je het zelf wil of als iets te pluggen hebt.”

Den Aantrekker, die aan de desk stond met Weekend-baas Bart Ekkoven, vindt dat Hazes niet zo moet piepen. “Wij zijn een nieuwsblad – dat geldt ook voor het blad van Bart – en wij brengen nieuws. Als er nieuws is dat hij hand en hand met een blond meisje – niet zijn Monique – in Torremolinos over de boulevard loopt en als wij van ooggetuigen horen dat hij staat te zoenen met Nikkie Plessen in Palladium en daarna in de kroeg van Lil’ Kleine hand in hand met haar rondloopt, dan moet je natuurlijk niet heel raar staan kijken als dat naar buitenkomt.”

Heeft hij een teringhekel aan Hazes? Nee, zegt hij. “Wat ik wel jammer vind aan André, die ik overigens wel een ontzettend leuke gast vind, is dat wij áltijd aan hoor en wederhoor doen en hij nooit beschikbaar is voor commentaar.”

Presentatrice Leonie ter Braak: “Ik wil even opkomen voor André. Hij heeft een jong gezin en elke week in de bladen iets moeten lezen over je relatie terwijl je de boel bij elkaar probeert te houden.”

Den Aantrekker: “Maar sorry hoor, hij houdt de boel niet bij elkaar. Als je hem een beetje volgt en je ziet – sorry voor het woord – al die hielenlikkers achter hem aanlopen… Hij wordt enorm gehyped door zijn enorme entourage.”

Ter Braak: “Maar dan nog, soms wil je even lekker niet in de bladen staan en het zelf even uitvogelen.”

Den Aantrekker: “Maar zo werkt het niet, zo werkt het niet.”

Weekend ook in clinch met Hazes

Weekend-baas Ettekoven heeft ook een boze Hazes op zijn dak gehad. “Daar heb ik van de week een discussie over gehad met zijn manager, want ik heb gezegd: luister, je kunt niet eerst een reallifesoap doen, dan nog een reallifesoap, waarin hij nota bene zijn vorige relatiecrisis helemaal uitbuit, en nog een commercial doen waarin je je hele gezin betrekt en dan op een gegeven moment roepen als het niet uitkomt: ‘De deur gaat even dicht, ik wil geen commentaar geven!‘”

Waarom zijn ze niet wat meer open? Je hoeft niet het achterste van je tong te laten zien, maar als ze nou drie maanden geleden hadden geroepen: ‘We zitten even in een kleine crisis, laat ons even met rust’, dan hadden al die speculaties er ook niet geweest.”

Leonie ter Braak: “Kan André dan wel met jullie afspraken maken en zeggen: ‘Luister, op een gegeven moment geef ik jullie een keer het verhaal, maar laat me nu even met rust.‘”

Den Aantrekker: “Niet bij ons, zo werkt het niet, wij zijn een journalistiek medium. Hij heeft mijn nummer. Als hij mij gewoon belt omdat hij kennelijk boos over dingen is, dan moet hij een grote jongen zijn en geen kleine jongen en dan moet hij mij bellen. Maar niet via Instagram dit soort dingen gaan doen.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen