Lingo blijft stabiel, MBH zakt in tegenover DWDD

De nieuwe vooravond van SBS 6 is maandagavond met prima scores aan zijn tweede uitzendweek begonnen. Man Bijt Hond is weliswaar wat ingezakt tegenover de seizoenspremière van De Wereld Draait Door, maar Lingo blijft stabiel en trekt nagenoeg evenveel kijkers als het ingestorte Goede Tijden Slechte Tijden van de grote concurrent RTL 4. Daarmee lijkt de zender van John de Mol voor het eerst in jaren een prima lopende vooravond te hebben, met name tijdens het achtuurslot.

Tegenover het door 1,2 miljoen mensen (28 procent) bekeken De Wereld Draait Door kwam Man Bijt Hond maandag uit op een score van 400.000 kijkers (9 procent), voor het eerst niet genoeg voor een score in de kijkcijfer top 25. Ter vergelijking: vorige week werd gemiddeld 544.000 kijkers (14 procent) genoteerd.

Daarentegen blijft Lingo stabiel op een voor SBS 6 mooie 600.000 kijkers (12 procent). Vorige week trok het taalspel van Jan Versteegh gemiddeld 603.000 kijkers (13 procent). RTL 4 scoorde gisteren met Goede Tijden Slechte Tijden 611.000 kijkers (12 procent).

Het zijn echter vooral de kijkcijfers op prime time die vandaag reden zijn voor taart bij SBS 6. Chateau Meiland zet met 1,2 miljoen kijkers (23 procent) namelijk een kijkcijferrecord neer.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen