‘Jeroen Pauw krijgt douze points voor Duncan-special’

Jeroen Pauw krijgt van Angela de Jong douze points voor zijn ingelaste Songfestival-special met winnaar Duncan Laurence. Dat laat ze vandaag weten in het AD. De Jong zat vorige week in Pauw om de presentator te verrassen met de Ere-Zilveren Nipkowschijf en zondag bewees hij weer dat hij die onderscheiding dubbel en dwars verdient, vindt ze. Ze vindt hem een echte talkshowster. “Een populaire talkshow dragen vraagt meer dan goed en kritisch kunnen interviewen.”

Pauw bewees ook heel goed uit de voeten te kunnen met een luchtigere uitzending. “Het is ook op het juist moment invoelend zijn, een plaagstoot uitdelen of incasseren en meegaan met de meligheid van sommige gasten.

Pauw beheerst dat hele palet, aldus De Jong. “Hij schakelde in het feestgedruis schijnbaar moeiteloos van de gulle lach van Joling naar een diepte-interview met Duncan over het pesten in zijn jeugd.”

Ik ga het hier niet kleffer maken dan nodig is, dat was het afgelopen woensdag al genoeg bij de overval met de Ere Nipkow aan zijn eigen talkshowtafel. Voor de Duncan-special van zondag houd ik het bij twee woorden: douze points.”

De AD-column van Angela de Jong kunt u hier lezen.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen