Cornald staakt Songfestival-interviews: vader overleden

Cornald Maas sluit het ook voor hem feestelijke Songfestival-weekend af met een persoonlijk drama. Zijn vader is plotseling overleden. Dat laat de commentator van het liedjesfestijn weten op Twitter. Maas staat al jaren bekend als Mister Songfestival en nu Duncan Laurence namens Nederland heeft gewonnen, trekken veel media aan zijn jasje. Aangezien hij nu even geen zin heeft om media te woord te staan, heeft hij dit privénieuws met zijn volgers gedeeld op Twitter.

Normaal gesproken had Maas dit nieuws voor zich gehouden, maar hij wil nu even niet gestoord worden. “Met aarzeling, maar doe het toch hier omdat ik zo ontzagwekkend veel gebeld en gemaild word in verband met het Songfestival: ik ben ‘uit de lucht’ omdat ik net gehoord heb dat m’n vader plotseling is overleden.

Maas zat zondagavond nog in de historische Songfestival-special van Pauw, waarin de overwinning van Duncan Laurence werd gevierd.

De tv-persoonlijkheid besluit zijn bericht op Twitter met: “Loving you is a losing game“, verwijzend naar de tekst van het winnende Songfestival-lied.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen