Gierige Gasten wordt online platform van Veronica

Het YouTube-kanaal Gierige Gasten, dat sinds 1 april onderdeel is van Talpa Network, wordt het online platform van Veronica. De heren en de zender hebben vandaag een contract met elkaar getekend. Dat meldt het mediabedrijf. Veronica heeft nu de drie oude heren van VI als boegbeelden en de drie jongens van Gierige Gasten moeten in het online veld wat tegenwicht gaan bieden. “Het bereik in de mannelijke doelgroep en met name bij de 18 tot 24-jarigen groeit hierdoor.

De Gierige Gasten gaan nieuwe social formats voor het platform ontwikkelen en worden medeverantwoordelijk voor de uitbouw van Veronica in het online domein. “Adverteerders die zich op de mannelijke doelgroep richten worden binnenkort nog beter via de one stop shop van Veronica bediend. ”

Veronica heeft de afgelopen jaren succesvol gebouwd aan zijn positie als mannenzender met een sportprogrammering (Champions League, Glory en UFC), blockbusters, thema-filmmaanden en Amerikaanse hitseries. “De stoere en grensverleggende nieuwe online videocontent die de talenten achter Gierige Gasten voor Veronica gaan ontwikkelen vormt een goede aanvulling op het totale contentaanbod.”

Gierige Gasten bestaat uit de jonge creatieve talenten en format ontwikkelaars Martijn Manschot (29 jaar), Niels Oosthoek (28 jaar) en Joost Kraima (28 jaar). Zij maken al vijf jaar samen succesvolle online content.

Bastiaan van Dalen, zendermanager Veronica TV, is positief over de samenwerking met Gierige Gasten. “Veronica en Gierige Gasten bedienen dezelfde doelgroepen: onbezorgde pleziermakers en hardwerkende spanningszoekers die dezelfde waarden delen: stoer, avontuurlijk en origineel.”

Onze platformen en content zijn bovendien sterk en aanvullend, de Gierige Gasten zelf zijn super creatieve content makers waardoor deze samenwerking een no brainer is en geweldig voor iedereen die van het merk Veronica houdt: maker, consument en adverteerder.”

Een video waarop te zien is hoe de Gierige Gasten bij Veronica tekenen:

Foto: Talpa

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen