Jeroen Pauw strikt ontslagen Telstar-speler

Jeroen Pauw heeft vanavond Jordie van der Laan aan tafel zitten, de voetballer die per direct ontslagen is door Telstar omdat hij zich ziek heeft gemeld voor een bezoek aan Tottenham Hotspur – Ajax. Dat heeft zijn redactie laten weten. Van der Laan kwam drie keer in beeld tijdens de voetbalwedstrijd. “Ik heb echter alsnog voor de wedstrijd aangegeven dat ik niet ziek was en in Londen zat. Het was dus niet zo dat mensen van de club verbaasd waren mij op tv-beelden te herkennen“, zegt hij.

Op dat moment waren ze al op de hoogte, aldus Van der Laan. “Het blijft overigens wel bijzonder dat ik met mijn dikke kop drie keer in beeld ben gekomen.

Van der Laan vertelt aan de IJmuider Courant waarom hij zich ziek heeft gemeld. “Ik was ervan overtuigd dat ik geen vrij zou krijgen van de training. Bij deze beslissing heb ik meegenomen dat wij met Telstar nergens meer voor speelden en ikzelf gezien het aantal speelminuten in de afgelopen periode slechts een geringe kans had om in te vallen tegen Jong PSV. In elk ander geval zou ik absoluut niet naar Londen zijn gegaan.

De club was ‘not amused’ en nu hebben ze in goed overleg besloten om uit elkaar te gaan. Vanavond vertelt hij erover in Pauw.

De andere gasten in Pauw zijn de familie Scholten van Aschat (over de familie Scholten van Aschat), Kees Jansma (over de tweede halve finale van Ajax), Wopke Hoekstra (over zijn Europa-speech in Berlijn) en wat schreeuwende gele hesjes.

Concurrent RTL 4 heeft negen onbekende Nederlanders gestrikt die zich een uur lang laten afzeiken door Bridget Maasland.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen