Eva Jinek wil niet reageren op borstenfoto’s in Privé

Eva Jinek heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze een wilde studententijd heeft gehad. Toch wil ze niet reageren op de foto’s uit haar verleden waar weekblad Privé de hand op heeft weten te leggen. Dat is te lezen in het entertainmentblad. De Privé confronteert Jinek met haar verleden als wilde studente door oude foto’s openbaar te maken. Op één daarvan is te zien hoe Jinek met haar rechterhand haar linkerborst vastgrijpt. Op een andere foto klemt ze een glas bier tussen haar borsten in.

Het weekblad spreekt van ‘pikante foto’s’. “Er zijn foto’s van haar waarvan zij nu wellicht had gehoopt dat die nooit zouden opduiken. De beelden van de losbandige Jinek spreken voor zich…

De foto’s van Jinek zijn afkomstig uit het jaarboek van studentenvereniging Quintus in Leiden, van rond het jaar 2000. “Die laten de andere kant van de presentatrice goed zien, met name op het gebied van losbandigheid.

De Privé wilde graag tekst en uitleg van Jinek, maar die wil zij niet geven. “Helaas heeft Eva het momenteel erg druk, dus we laten deze vraag aan ons voorbij gaan“, laat haar woordvoerder weten.

Het Privé-artikel ‘Foto’s showen Eva’s pikante verleden…’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen