Geert Wilders waarschuwt Peter van der Vorst

Peter van der Vorst krijgt het aan de stok met Geert Wilders als hij besluit om Robert Jensen van de buis te halen nu hij de nieuwe programmadirecteur van RTL is. Dat zegt de PVV-leider vanavond in de talkshow van Jensen. Een dag voordat bekend werd dat Van der Vorst de nieuwe tv-baas van RTL is, schold Jensen hem uit voor ’teringlijer’. De twee hebben inmiddels met elkaar gekletst en de lucht lijkt geklaard, maar een Jensen-exit is natuurlijk nog steeds niet uitgesloten.

Wilders adviseert Van der Vorst het programma op de buis te houden. “Vaak gaat het bij de publieke omroep en in de media in het algemeen over dat mensen je in een bepaalde hoek willen duwen; of het nou klopt of niet klopt.”

Jensen doet dat niet, aldus Wilders. “Het is mooi dat er ook een programma is – of het je nou met iemand eens bent of niet – waar je ook de waarheid mag vertellen en dat is hier, dus een groot applaus voor Robert Jensen.”

Tot slot: “En als de nieuwe directeur programmazaken van RTL jou ooit van de buis wil halen, krijgt hij met mij aan de stok.”

Bereid je vast voor, zou ik zeggen“, kaatst Jensen terug.

Wilders is vanavond te gast in Jensen. “Uniek moment in de media vanavond. Leider van tweede partij van NL mag zowaar gewoon eens uitpraten! Want Nonojanneke, zo hoor je nog eens waar ze voor staan en kunnen mensen zelf bepalen op wie ze stemmen“, twittert de talkshowhost.

De preview van Jensen kunt u bekijken op de Telegraaf-site.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen