Anastacia en Erland Galjaard aan tafel bij Eva Jinek

De Amerikaanse zangeres Anastacia en televisiebobo Erland Galjaard zijn vanavond de hoofdgasten in de talkshow van Eva Jinek. Zij vertelt over haar Nederlandse musicalavontuur, hij over zijn Talpa-toekomst. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Galjaard heeft vandaag voor hét medianieuws van de dag gezorgd. Hoewel al sinds zijn vertrek bij RTL duidelijk was dat hij voor het Talpa van John de Mol zou gaan werken, is zijn nieuwe baantje vandaag officieel bekendgemaakt.

Jinek wil er alles over weten. “Al maanden werd er druk gespeculeerd, vandaag is de kogel dan echt door de kerk. Erland Galjaard gaat per 1 februari aan de slag als strategisch adviseur bij Talpa Network. Wat dat precies inhoudt en wat deze overstap voor Erland betekent, vertelt hij vanavond bij ons in de uitzending.

En dan is er nog Anastacia, die de hoofdrol gaat spelen in de Nederlandse musical We Will Rock You. “Het gebeurt niet vaak dat een Amerikaanse ster zich laat strikken voor een Nederlandse musical. En toch komt daar nu verandering in.”

De ster, bekend van het liedje I’m Outta Love, verhuist er zelfs voor naar Amsterdam. “Vanavond komt ze bij Jinek vertellen over haar nieuwe hoofdrol.”

Jinek begint om 23.00 uur op NPO 1. Concurrent RTL Late Night met Twan Huys heeft net zoals in voorgaande uitzendingen geen interessante gasten.

Foto: RTL

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen