D66-leider Rob Jetten vanavond te gast bij Jinek

Eva Jinek is gisteravond begonnen aan een nieuw seizoen van Jinek en is gelijk al lekker op stoom. Vanavond ontvangt zij de kersverse D66-fractievoorzitter Rob Jetten. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Jinek blikt met Jetten vooruit op het komende jaar. Volgens de omroep is er een hoop te bespreken met de man die Alexander Pechtold heeft opgevolgd. “Voor hem is 2019 een belangrijk jaar: het moet het jaar worden waarin Nederland écht groener gaat worden“, aldus een woordvoerster.

Verder zijn presentator Tim den Besten, bekend als de Pauw-schreeuwer, en psychiater Damiaan Denys te gast. Zij pleiten voor meer ‘zwelgen’. Niet alleen maar de schone schijn ophouden, maar écht laten zien hoe het met je is.

En ook Frans en Mariska Bauer schuiven aan. Zij maakten een reis door China voor een nieuwe televisieserie Frans Bauer in China. Daar ontdekten zij dat de Chinese keuken iets heel anders is dan babi pangang.

Jinek is om 23.00 uur te zien op NPO 1. RTL 4 herhaalt de oudejaarsconference van Guido Weijers, omdat Twan Huys lekker op vakantie is.

Foto: D66

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen