Erland, Wendy en John niet boos op Gordon

RTL-tv-baas Erland Galjaard, zijn vrouw Wendy van Dijk en producent John de Mol zijn er niet boos over dat Gordon heeft besloten om níet te trouwen in de finale van Gordon Gaat Trouwen op RTL 4. Dat zegt de entertainer vandaag in De Telegraaf. Van Dijk reageerde op de huwelijksdag zichtbaar geschrokken toen Gordon onthulde dat hij níet met Manuel of Rogier verder zou gaan, was gisteren te zien op RTL 4. Toch is ze niet boos dat ze voor niets naar Zuid-Afrika is gekomen.

Gordon liet al zijn familie en vrienden voor Jan met de korte achternaam naar het zuidelijkste puntje van Afrika reizen, want hij wist naar eigen zeggen al vóór zijn trip naar Zuid-Afrika dat zijn droomman er niet bij zat. “De teleurstelling was groot toen ik op de helft van het programma er eigenlijk al achter kwam dat mijn man er niet tussen zat.

Toch zijn Galjaard en Van Dijk niet boos. “Hahaha, nee uitgerekend Wendy… Juist zij heeft ook wel eens getwijfeld over een huwelijk, weet je nog? We hebben juist heel hard gelachen, toen ze zei: ’Ik weet precies hoe je je voelt!’

De programmamakers baalden er wel een beetje van. “Vanuit het programma is er best op aangedrongen dat ik toch een keuze zou maken. Dat snap ik ook, want zíj wisten wat er allemaal klaar stond en was geregeld. Als finale was dat voor de uitzending beter geweest natuurlijk.

En John de Mol dan? “Oh, die was er heel relaxed onder. Het blijft toch een gevoelskwestie. ’Oh! En volgend jaar serie twee’, zei hij ook nog. Hahaha. Maar nee, dit is eenmalig.”

De kijkcijfers waren dan ook top. “Ik ben er trots op dat we dit hebben neergezet en er zoveel mensen hebben gekeken naar twee mannen die keken of hun relatie kans van slagen had, die zelfs met elkaar zoenen en het over van alles hebben.”

Het bleef niet alleen bij zoenen. Gordon heeft namelijk – buiten het zicht van de camera om – ook seks gehad met de mannen. “Ja, wat denk je? Ik stond op het punt te gaan trouwen. En dat doe ik natuurlijk niet met iemand met wie ik nog nooit seks gehad heb.

Gordon Gaat Trouwen bezorgde RTL 4 donderdag maar liefst 2,2 miljoen kijkers, een megascore voor die zender op die uitzenddag.

Het Telegraaf-interview GORDON: ’Waarom ik toch niet trouwde’ kunt u lezen via Blendle. Een uitgebreide reactie van Gordon vindt u op zijn Facebook-pagina.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen