RTL met Armin van Buuren-soap: elke dag om 00.10 uur

Armin van Buuren viert zijn twintigjarig jubileum bij RTL 4. Het tv-station zendt zaterdag 13 mei op prime time een registratie van zijn jubileumshow in de Amsterdam ArenA uit en brengt in aanloop daar naartoe een vijfdelige tv-soap. Dat heeft de zender laten weten. In ‘Armin Van Buuren Is Mr. Perfect’ wordt een inkijk in het leven van Armin van Buuren gegeven. De voorbereidingen op zijn jubileumconcert, die hij op 11 en 12 mei geeft, dus vlak voor de tv-uitzending, vormen de rode draad.

De tv-soap heeft niet bepaald een heel prominent uitzendmoment gekregen van RTL 4. De soap zal van maandag 8 tot en met vrijdag 12 mei elke dag om 00.10 uur te zien zijn, na het late RTL Nieuws.

Armin Only: Live vanuit de ArenA komt op zaterdag 13 mei wél prime time op de buis: om 21.30 uur. Voor deze registratie is Johnny de Mol aanwezig bij het concert. Hij geeft de kijker een kijkje achter de schermen en praat met aanwezige BN’ers.

Van Buuren is maar liefst vijf keer uitgeroepen tot de beste dj ter wereld en heeft de afgelopen twintig jaar diverse andere prestigieuze prijzen en onderscheidingen mogen ontvangen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen