Lee Towers bedankt Arjen Lubach

Lee Towers is vereerd dat hij door Arjen Lubach is uitgekozen om te figureren in zijn wereldwijd door tientallen miljoenen mensen bekeken filmpje Make The Netherlands Second. Dat laat hij weten in weekblad Privé. In het filmpje, dat ervoor zorgde dat Lubachs programma Zondag Met Lubach definitief doorbrak, wordt gegrapt dat ze in de Verenigde Staten de Trump Towers hebben, maar dat wij Lee Towers hebben. “Ik vond het werkelijk fantastisch“, reageert de zanger van You’ll Never Walk Alone.

Het humoristische filmpje maakte heel veel los in Nederland en daarbuiten. “Laura en ik waren op Curaçao toen de video de wereld rondging. De telefoon stond roodgloeiend.”

Dat hij in zo’n hitfilmpje terecht is gekomen, doet Towers wel wat. “Ik voelde me best vereerd en ik heb Arjen ook persoonlijk bedankt en gecomplimenteerd met het enorme succes. Onvoorstelbaar hoeveel impact dat filmpje had.”

Towers is recentelijk 71 jaar geworden. De zanger houdt het zo lang vol door zijn gezonde leefstijl. Hij sport drie keer in de week en rookt en drinkt met mate, zo laat hij weten.

Foto: VPRO

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen