RTL 5-baas is trots op Peter R. de Vries

Foto: RTLProgrammadirecteur Werner van Es van RTL 5 hoefde niet lang na te denken over een vervolg op het RTL 5-programma van Peter R. de Vries. Dat laat hij weten in een persbericht. Peter R. de Vries: Internetpesters Aangepakt keert volgende week dinsdag terug op tv. “We zijn trots dat na een succesvol eerste seizoen internetpesten en de ernst hiervan door Peter R. de Vries op de kaart is gezet. Het is dan ook logisch dat RTL 5 met dit tweede seizoen opnieuw de strijd aangaat tegen internetterreur.

Volgens De Vries belooft het tweede seizoen minstens zo geruchtmakend te zijn als de eerste serie vorig jaar. “In het eerste seizoen hebben wij de noodzaak van dit programma direct bewezen met de ‘Facebook-zaak’, een kwestie die wereldwijd de pers heeft gehaald en nog steeds onderwerp is van rechtszaken“, aldus de misdaadjournalist.

Ik weet zeker dat we in het tweede seizoen opnieuw baanbrekende reportages gaan brengen die de (politieke) agenda weer gaan beheersen.

Samen met zijn team ontmaskert De Vries in zijn programma de vaak anonieme daders van cybterpesten en confronteert hij hen met hun verwerpelijke praktijken, om zo de ellende voor eens en altijd te stoppen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen