Radio 10 scoort hoogste marktaandeel ooit

Geplaatst op Tue 19 Apr 2016 om 17:01

Radio 10 heeft zijn beste maand achter de rug sinds zijn terugkeer op de FM tweeënhalf jaar geleden. Het station noteerde in de periode februari-maart een marktaandeel van 6,0 procent. Dat heeft Radio 10 laten weten. Directeur Carlo de Boer van Radio 10 is enthousiast over de stijgende luistercijfers van zijn zender. “Wat een luistercijfers! Radio 10 gaat door het dak en de luistercijfers blijven maar stijgen. Met 6,0 procent marktaandeel klimmen we steeds verder naar de top“, zegt hij.

In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar is het marktaandeel van Radio 10 met 20 procent gestegen: van 5,0 naar 6,0 procent. “Onze ingezette koers met Tim Klijn in de morgen en Rob van Someren in de avondspits slaat aan bij de luisteraars. De kurken vliegen hier door de lucht!

Vanaf mei strooit Radio 10 weer met tienduizenden euro’s in het radiospel De Lach van 10.
18 Reacties op “Radio 10 scoort hoogste marktaandeel ooit”


 1. Marcel

  Radio 10 wordt er per definitie niet beter van ondanks de geweldige stijging in de luistercijfers. Het nieuwtje is er een beetje vanaf he, men begint op safe te spelein de muziek. Het is een gepresenteerde variant van Sky Radio, tenminste met het format zoals dat vroeger klonk daar. Nu is Sky Radio ook gewoon hitradio gaan maken. Ik mis bij 10 wel wat meer pit in de muziek, het mag af en toe wel een scherper randje krijgen.

 2. Mister T

  Zeer knap gedaan

 3. Willem

  Heel goed van radio 10! Van harte.

 4. Kees

  Luister graag naar Edwin Diergaarde op radio 10.

 5. Anonymous

  welke dj zou een toevoeging zijn op 10 ?

 6. Loes

  EDDIE KEUR dat zou lekker zij in het weekend…zoals vroeger met al die bekende Nederlanders in het weekend! Ik luisterde altijd en was niet de enige…
  KEUR IN DE MIDDAG! top!

  (ps dit is een fan en niet Eddie Keur zelf hoor hahaP)

 7. Jacco

  Goedzo Loes! Helemaaaaaal topppieee.
  Was altijd lachehh hahah top gozer en heb bijna alle shows gehoord veel van die bekende gasten dr in ook bij 538 was ie toppie
  groeten van het beest van Ede Jacco

 8. Anonymous

  Waar draait Kijk in de Vegte nu nog ?

 9. Anonymous

  Wessel van Diepen of is die allean maar met geld tellen bezig ?

 10. Dimitri Schoofs

  Ja de weekenden zijn dodelijk saai bij 10. vroeger was het echt beter met Keur daarzo. Waarom haalt 10 m niet terug? Was top bij 538 en kan zo in de weekenden het verschil maken. DOEN!

 11. wauter

  Knappe prestatie van radio 10. Luister regelmatig maar op een gegeven moment (na een dag luisteren) dan ben ik het zat. Celine Dion, Bangles, desray en Shania Twain heb ik op een gegeven moment wel weer gehoord. Luister weer vaker naar Radio Veronica. Jeroen van Inkel zet een strakke ochtendshow neer, Countdown Café op vrijdagavond is top en de eighties zondag is een goeie zet geweest met veel lekkere muziek.

 12. Jan de Verg

  Ik hoop dat Eddy ook terugkeert op tv.Boys To Night was top.

 13. Erik

  @ Wauter, Celine Dion draaien ze niet op Radio 10.

 14. wauter

  @ Erik: Ik hoor het regelmatig voorbij komen.

 15. Jip

  Dan luister je naar Sky Radio Wauter. Radio 10 draait geen Celine Dion

 16. Paul H

  Jammer van de flauwe grappen van Rob van Someren, tijdens zijn uitzendingen hier geen radio 10 meer, Radio = muziek = geen gel*l

 17. otto groeneveld

  Radio 10 is niet van deze tijd zeg. Wat een zeik zender is dit geworden zeg, was goed vroeger maar met de huidige shit ben ik afgehaakt. Maar wees realistisch smaken verschillen waarschijnlijk zijn er toch veel mensen die deze ongein leuk vinden, ce la vie. Heb je het al gehoord van die man die vanaf een brug naar beneden kijkt. Kijk nou zegt hij tegen zijn Amsterdamse gabber daar zwemmen twee kano’s. Nee joh dat is Jorritsma en Terpstra die zijn naakt aan het zwemen.

 18. Jappie

  Knap gedaan Radio 10! Ik luister elke dag in de auto op weg naar mij werk. Wat een verademing. Geen lachzakken radio maar leuke gesprekken en lekkere muziek. Hoewel dat laatste wel wat spannender mag. Iets meer variatie graag. Verder: ga zo door.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.