NET 5 introduceert nieuwe dramaseries

NET 5 introduceert in januari de nieuwe dramaseries Men in Trees en What About Brian. Relatietherapeute en schrijfster van een bestseller, Marin Frist, reist in Men in Trees af naar een klein dorp in Alaska voor een conferentie over Echte Liefde en Het Huwelijk. De timing van deze conferentie kon niet slechter: Marin’s relatie is net over en ze heeft totaal geen zin in verhalen over liefde. Dan blijkt het dorpje ook nog eens vol te zitten met het laatste waar ze op zit te wachten: leuke, vrijgezelle mannen.

What About Brian is een dramaserie over een groep vrienden. Iedereen heeft een relatie, op Brian na. Hij is 34 en heeft altijd pech in de liefde. Hij gelooft in de ware, maar het grote probleem is dat hij hopeloos verliefd is op de vriendin van zijn beste vriend. Men in Trees en What About Brian zullen op respectievelijk maandag- en dinsdagavond om 21.30 uur te zien zijn bij NET 5.

Op de late avond (22.30 uur) zendt NET 5 vanaf januari iedere maandag tot en met donderdag herhalingen uit van de komedieserie Desperate Housewives. Series als Grey’s Anatomy, Medium, Charmed en Cold Case worden gecontinueerd.

Klik hier voor een overzicht van de uitzendschema’s van de commerciële zenders.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen