Banged up Abroad bij SBS 6

In de nieuwe serie Banged up abroad is vanaf januari bij SBS 6 per aflevering een reconstructie te zien van waargebeurde verhalen van mensen die in een buiten- landse gevangenis zijn beland. Soms voor het smokkelen van drugs, soms door een ruzie met een lokale politieman en soms ook gewoon door domme pech. Het verhaal begint elke aflevering bij de arrestatie en laat zien waar een Westerse gevangene in het buitenland vervolgens mee te maken krijgt.

Variërend van een overbevolkte smerige gevangenis tot een uiterst corrupt juridisch systeem; diverse zaken komen voorbij in Banged up Abroad. De serie is vanaf donderdag 18 januari wekelijks om 23.20 uur te zien bij SBS 6.

SBS 6 brengt in januari weinig nieuwe programma’s op de buis. Op maandagen worden films uitgezonden, op dinsdagen wordt het rijgedrag van Nederlanders vastgelegd op camera in Wegmisbruikers, diverse lijstjes worden samengesteld voor het twee uur durende De 25 op de woensdagavond, donderdagavond blijft serieavond met The Ghost Whisperer en House M.D. en op vrijdag en zaterdag zendt SBS 6 een film uit. De nieuwe serie Into the West zal de zondagavonden van SBS 6 vullen.

Klik hier voor een overzicht van de uitzendschema’s van de commerciële zenders.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen