3 Op Reis-sterren op reis met achttien kijkers

Foto: Dirk-Jan van DijkBNN komt in de zomer met een speciale serie van het reisprogramma 3 Op Reis, waarin presentatoren Jan Versteegh en Geraldine Kemper op reis gaan met kijkers. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. Het idee komt niet uit de lucht vallen, aldus BNN. “‘Mag ik je koffer dragen?’ ‘Ik wil jouw baan!’ ‘Geef me één kans om te bewijzen dat ik dit ook kan.’ Al jaren stromen dit soort berichten binnen bij 3 op Reis. Iedereen wil maar één ding: de baan van Floortje, Dennis of Geraldine.

En deze zomer is het dan zo ver, aldus BNN. “De kijker kan mee op reis! In 3 op Reis Backpack reizen Geraldine Kemper en Jan Versteegh samen met achttien gelukkige kijkers van Amsterdam naar Athene.”

Het gezelschap bezoekt de mooiste plekken, slaapt op bijzondere locaties en gaat op de gekste manieren de grens over. “Met minimale middelen een maximaal avontuur beleven!

De reizende kijkers filmen hun belevenissen zelf. “De vier populairste vloggers mogen aan het einde van het seizoen samen met Geraldine en Jan een hele aflevering op een droombestemming presenteren. En guess what? Degene die dat het beste doet mag volgend seizoen in het grote 3 op Reis een item voor z’n rekening nemen!

Vanaf vandaag kan iedereen zich via de site van 3 op Reis opgeven met een zelfgemaakt filmpje en intekenen op één van de negen trajecten op de route.

3 op Reis Backpack is deze zomer te zien bij BNN op NPO 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen