Laura Ponticorvo aast nog steeds op tv-programma

Laura Ponticorvo probeert nog steeds een eigen tv-programma te krijgen. Dat vertelt de realityster van RTL in weekblad Story. Makkelijk is het volgens Ponticorvo niet. “Ik ben geen type dat zit te wachten tot iemand met iets komt. Ik stap zelf overal op af in de hoop dat ik een leuke klus krijg. Alleen is het net als in het bedrijfsleven ook bij de omroepen een moeilijke tijd. Veel collega’s gaan onder de prijs zitten, en daar moet je wel in meegaan. Als ik dat niet doe, gaat een klus naar een ander.” 

Dus ook Ponticorvo past haar tarieven aan. “Mijn rekeningen zullen toch betaald moeten worden.

Ponticorvo wil zó graag tv-ster worden, dat ze drie jaar geleden niet met haar vriend Calvin meeging naar Japan, waar hij nu voetbalt. “Toen Calvin vertrok – we woonden al samen – kreeg ik in Nederland aanbiedingen voor televisiewerk waar ik mijn hele leven op had gehoopt.

Het ging voor mij in Nederland beginnen. En ik wilde geen huisje, boompje, beestje, maar mijn eigen carrière. Destijds heb ik bewust alle contact met hem verbroken.

Het contact is hersteld. Ze hebben nu een latrelatie.

Ponticorvo’s recentste tv-klus was haar deelname aan de zeer slecht bekeken RTL 5-show Ik Ben Een Ster, Haal Me Hier Uit.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen