KRO-NCRV trots op hoogste ledenaantal

Foto: Nick van OrmondtDe KRO-NCRV is blij dat het met precies 800.000 leden de grootste fusieomroep van de Publieke Omroep is. Dat laat het vandaag weten in een persbericht. De KRO brengt 443.862 leden in en de NCRV 355.068. “De KRO-NCRV is hier trots op”, zegt een woordvoerder in een persbericht. “Het betekent dat er een groot draagvlak is en veel steun voor het omroepbedrijf en zendtijd voor de prachtige programma’s waarmee vaak maatschappelijke thema’s op de kaart worden gezet.”

Directievoorzitter Coen Abbenhuis: “De KRO-NCRV spant zich in voor een samenleving die ruimte biedt voor allerlei opvattingen en leefstijlen. Daarbij vinden wij het noodzakelijk om mensen te verbinden en kiezen we voor de dialoog. Wij doen dat altijd vanuit onze levensbeschouwelijke achtergrond.

Dat is terug te zien in bestaande programma’s als Brandpunt en Altijd Wat, Hello Goodbye, Spoorloos, Over de Streep en Van de Straat. Ook nieuwe programma’s sluiten aan bij deze visie.”

Recent werd bekend dat de NCRV-titel Hello Goodbye een typische KRO-NCRV-titel woord door NCRV-gezicht Joris Linssen en KRO-gezicht Yvon Jaspers samen te laten presenteren.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen