Tweede seizoen Aaf nu al bij Videoland Unlimited

Foto: Bob BronshoffHet tweede seizoen van de RTL 4-serie Aaf met Annet Malherbe is vanaf nu exclusief te zien bij Video Unlimited, de Netflix van RTL. De uitzendingen op tv volgen pas in het najaar. Dat heeft RTL vandaag laten weten. Naast Videoland Unlimited, waar kijkers onbeperkt films en series kunnen kijken voor een vast bedrag per maand, zijn de afleveringen ook per stuk te huur bij Videoland. “Het complete eerste seizoen is eveneens te zien bij Videoland“, legt een zegsman van RTL uit.

Aaf, een productie van NL Film, is de Nederlandse remake van de Amerikaanse hitserie Roseanne. In de comedyserie spelen Annet Malherbe (Aaf), Bas Keijzer (Ton), Jelka van Houten (Jacky), Lisa Zweerman (Marie), Mechteld Jungerius (Jozefien) en Nick Geest (Bennie) een rol.

Ook in het tweede seizoen staan de dagelijkse perikelen van het middenklasse gezin centraal. Tien afleveringen lang zijn de amusante verwikkelingen te volgen van Aafs huwelijk met de daarbij horende familiestrijd en opgroeiende puberkinderen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen